Pretukli muškarca u Šibeniku: Huligani idu u istražni zatvor

21-godišnjak i još dvojica sustigli su muškarca koji je bježao i pretukli ga palicama, izbivši mu dva zuba te mu nanijevši više hematoma po glavi i tijelu, što je sve okvalificirano kao teška ozljeda
Vidi originalni članak

Šibenski Županijski sud odredio je istražni zatvor dvojici huligana koji su prošlog tjedna u Šibeniku, gdje su utakmicu nogometnog kupa igrali Šibenik i Hajduk, napadali osobe u vozilima splitskih registracija i jednu teško ozlijedili.

Zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških ozljeda uhićeni su 25-godišnjak i 21-godišnjak.

Prvi incident dogodio se u četvrtak, na dan utakmice, kada je 25-godišnjak dotrčao do automobila splitskih registracija koji je stajao na raskrižju, otvorio vrata i suvozača više puta udario šakom i nogom u glavu.

Iste večeri, pola sata iza ponoći, četvorica nasilnika su metalnim palicama razbili staklo na vratima automobila splitskih registracija, a jednog od putnika izudarali s po ramenu i nozi.

Nakon što je vozač tijekom napada uspio pokrenuti vozilo i udaljiti se, jedan od njegovih suputnika ostao je vani te se dao u bijeg. No, 21-godišnjak i još dvojica su ga sustigli i pretukli ga palicama, izbivši mu dva zuba te mu nanijevši više hematoma po glavi i tijelu, što je sve okvalificirano kao teška ozljeda.

Obojici je određen istražni zatvor zbog opasnosti da bi na slobodi mogli ponoviti kazneno djelo, a 21-godišnjaku i jer bi mogao utjecati na supočinitelje čiji identitet nije htio odati policiji i državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata
Komentari (16)
 • be yourself

  Svi su sinkopu imali. Pa to je patentirano na šibenskom sudu.

  30. 10. 2017,   22:23
 • 0304

  Treba njih na malo duže zatvoriti, ali ne u lokalne zatvore nego ih recimo poslati na kontinent da oni u zatvoru osjete što su batine. Ovdje će biti heroji poglavito u splitskom zatvoru

  30. 10. 2017,   21:24
 • Deleted user

  U Puli izgazili muškarca, okvalificirali kao pokušaj ubojstva i drugi dan počinioci pušteni na slobodu, pravosuđe je majka i otac kriminala !

  31. 10. 2017,   07:45
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.