To je to što me zanima!

Priveli Hrvaticu: Metalnom je šipkom brutalno tukla gay par

Yesmine R. (21) s dečkom (23) iz Bugarske napala je talijanskog crtača stripova i njegovog supruga koji boluje od Alzheimera. Razbili su im glave i polomili kralješke. Cijela Belgija je zgrožena zbog napada
Vidi originalni članak

Mauro Padovani (47), talijanski crtač stripova koji živi u Belgiji, i njegov suprug Thomas Freeman (59) bili su žrtve brutalnog napada u Gentu.

Padovani je na svom facebook profilu objavio fotografije njihovih krvavih glava nakon što su ih, kaže, 7. kolovoza napali susjedi. Riječ je o Hrvatici Yesmine R. (21) i njenom dečku (23) iz Bugarske, pišu lokalni mediji.

- Moj suprug ima Alzheimerovu bolest, on je poput djeteta.Slomili su mu dva kralješka.  Tukli su nas metalnom šipkom koju su izvadili iz automobila.. Nije ovo prvi put, ta žena je ranije na mene bacala cigle, a policija tada nije učinila ništa - ispričao je Padovani za Genova Today. Kaže kako je još u bolovima i jako je frustriran. Sukobi s mladim parom, koji živi kat iznad njih u zgradi, traju već godinama.

- Toma su prije dvije godine udarili šakom u glavu. Sad su uhićeni. Djevojka je puštena, ali nam se ne smije približiti sljedećih mjesec dana, a dečko je u zatvoru - kaže.

Belgijski mediji pišu kako Yesmine R. ima bebu i da je i ranije imala problema sa zakonom.

Dodao je kako su građani Genta bili zgroženi. Organizirali su i prosvjed u znak potpore Mauru i Tomu.

- Drago nam je što su to učinili. Mi smo gosti u tom gradu, a nadam se kako će to biti poruka da se ovako nešto nikad više ne ponovi - zaključio je Padovani za Genova Today.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 281

  • Markan007 15.08.2018.

    Zanimljivo da nigdje u članku nije navedeno da je Padovani izašao iz auta držeći u ruci metalnu šipku s kojom je na kraju dobio batine od bugarina

  • merida_1 15.08.2018.

    Ova cura sigurno ih je mlatila s razlogom..

  • srecko64 15.08.2018.

    Pederi su imal AIDS opasni po okolinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare