Psa vezali i ostavili bez hrane i vode: Policija je prijavila slučaj

Lastovo: U međuvremenu je policija izašla na teren, fotografirala psa i uvjete u kojima ga vlasnik drži te su sve poslali Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovnik koje bi trebalo odlučiti što će biti dalje
Vidi originalni članak

Na otoku Lastovu, a početku odvojka oko petog kilometra ceste Lastovo - Skrivena luka netko je ostavio psa na suncu bez hrane i vode, javio nam je čitatelj.

A SUNCE PRŽI Užas na Lastovu: Psa su vezali za drvo i ostavili ga bez vode

U međuvremenu je policija izašla na teren, fotografirala psa i uvjete u kojima ga vlasnik drži te su sve poslali Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovnik koje bi trebalo odlučiti što će biti dalje. 

Pas u tipu posavskog goniča, zavezan je za malo stablo koje bi mu trebalo biti zaklon od sunca kao i pseća kućica koja se nalazi nedaleko do njega na suncu, a u polju prži 35 stupnjeva, tvrdi čitatelj koji nam je poslao fotografiju.

Idi na 24sata
Komentari (42)
 • Deleted user

  Mene mačak gura s trosjeda jer baš mu tamo lijepo puše klima,i ja se maknem,živi ko car s nama u kući,pa prije bih njemu kupio što ga ide nego sebi,pa ne shvaćam ja te ljude,pa nemoj imat ljubimca,ako nećeš o ...

  24. 8. 2018,   14:01
 • jabihalinemogu

  Nadam se da mu je "fotograf" dao vode, da ga nije samo slikao i otišao.

  24. 8. 2018,   14:30
 • nathaly

  Nemam psa,ali volim sve zivotinje.Ne mogu shvatiti kakvo tvrdo srce moras imati da ides svjesno unistiti nevino bice.

  24. 8. 2018,   13:54
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.