To je to što me zanima!

Psa vezali i ostavili bez hrane i vode: Policija je prijavila slučaj

Lastovo: U međuvremenu je policija izašla na teren, fotografirala psa i uvjete u kojima ga vlasnik drži te su sve poslali Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovnik koje bi trebalo odlučiti što će biti dalje
Vidi originalni članak

Na otoku Lastovu, a početku odvojka oko petog kilometra ceste Lastovo - Skrivena luka netko je ostavio psa na suncu bez hrane i vode, javio nam je čitatelj.

A SUNCE PRŽI Užas na Lastovu: Psa su vezali za drvo i ostavili ga bez vode

U međuvremenu je policija izašla na teren, fotografirala psa i uvjete u kojima ga vlasnik drži te su sve poslali Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovnik koje bi trebalo odlučiti što će biti dalje. 

Pas u tipu posavskog goniča, zavezan je za malo stablo koje bi mu trebalo biti zaklon od sunca kao i pseća kućica koja se nalazi nedaleko do njega na suncu, a u polju prži 35 stupnjeva, tvrdi čitatelj koji nam je poslao fotografiju.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Nemo22 26.08.2018.

    Voda ishlapi na suncu.Meni u kući ishlapi,a kamoli direktno na suncu.Jadan pas,ako je i popio nešto malo. To nije život za psa! Dajte ga u azil. Tamo će biti sretniji,a gazdu staviti na njegovo mjesto onoliko dugo koliko je i ovaj nedužni pas bio u nehumanim uvjetima niti kriv niti dužan i još ga novčano kazniti,te mu javno obznaniti ime i prezime Nije mi jasno zašto se sve završi samo na ovoj jednoj priči? Zašto se ovaj slučaj ne isprati do kraja? Halo "24 sata?" Što se desilo sa ovim jadnim psom? Gdje je sada? Gdje je bio danas??????

  • kelab 26.08.2018.

    Nisu 'ljubimci' za svakoga. Imati psa znaci imati dijete od godinu dana koje nikad ne odrasta. To ne moze svaka budala. Mislite na to, ako vas ponese neki 'zanos'.

  • TITO LEGENDA HEROJ 24.08.2018.

    iosto to učiniti onome koji je to napravio psui svi sretni i zadovoljni

Komentiraj...
Vidi sve komentare