Pupčanu vrpcu rezali noktima i kamenom, bebu rodila na putu

Za nas nitko ne brine, čak i kada netko umre. Ne znamo kome da se obratimo za pomoć, rekao je rođak koji je snimio video. Nakon što je video objavljen reagirale su lokalne vlasti
Vidi originalni članak

Chodipalli Muttayamma (24) dobila je trudove u zabačenom selu u Indiji. Selo nema cestu pa su ju rođaci u bolnicu počeli nositi na nosilima. No na pola puta mlada majka je rodila djevojčicu. Njezini su rođaci sve snimili i objavili. Pupčanu vrpcu se prerezali kamenjem i noktima. Dijete su oprali i umotali u deke te su ih odnijeli kući.

- Za nas nitko ne brine, čak i kada netko umre. Ne znamo kome da se obratimo za pomoć - rekao je rođak koji je snimio video. Nakon što je video objavljen na društvenim mrežama, državni službenik je posjetio mladu majku u njezinom domu.

Majku su posjetili i liječnici, dali su joj lijekove i bebu su cijepili. Najavljeno je i da će uskoro početi izgradnja ceste koja će povezati 450 sela, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata
Komentari (2)
  • marica66

    strasno

    12. 9. 2018,   19:40
  • Mili4

    Ne kužim na nosilima je nosili i snimali,pa ako su siromašni kako su imali kameru to snimiti kad si siromah onda nemaš ni kameru😢🤯

    17. 9. 2018,   13:34
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.