To je to što me zanima!

Putin mladencima ostavio i poruku u srcu na haubi auta

Ruski predsjednik Vladimir Putin došao je na vjenčanje austrijske ministrice vanjskih poslova. Putin je zaplesao s mladenkom i ostavio srcoliku poruku na automobilu mladenaca
Vidi originalni članak

Sat vremena i dvadeset minuta trajao je kratki posjet ruskog predsjednika Vladimira Putina vjenčanju austrijske ministrice vanjskih poslova Karin Kneissl i supruga Wolfganga Meilengera, piše austrijski 24.

No iako ne kratko nazočio vjenčanju, vrijeme koje je proveo na proslavi Putin je dobro iskoristio. Odmah po dolasku u 14:08 sati poklonio je mladenki buket cvijeća i čestitao paru. Nakon obreda, Putin je zaplesao s mladenkom i pokazao svoje plesačko umijeće, ali i šarmirao okupljenu austrijsku političku elitu održavši kratku zdravicu na njemačkom jeziku. 

No nakon 80 minuta zabava je za Putina završila, jer je morao krenuti dalje za Njemačku gdje se sastao s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Ali prije nego što se uputio na aerodrom u Grazu, mladencima je ostavio poruku na njihovom automobilu, bijeloj VW Bubi.

'Mladenka i mladoženja: Karin & Wolfgang: Predsjednik Vladimir Putin', napisao je i poruku uokvirio sa srcem. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Vihor🐎 20.08.2018.

    Njemačka, Austrija, Mađarska, Slovenija i dr.. svi znaju kako treba biti fleksibilan na političkoj i gospodarskoj sceni.. samo smo mi toliko preponosni da ne možemo od dignutog nosa odabrati samostalni put od kojeg ćemo imati koristi.. kroz vrlo kratko vrijeme zadesit će nas energetska kriza... već sada rastu cijene mnogih energenata, a mi Putinu okrećemo leđa... mi i dalje držimo siješne sankcije Rusiji.. mi protjrujemo ruske diplomate.. baš me zanima kako će ova jadna proamerička politika u odnosima prema Rusiji završiti..

  • ljubica ljubičica_1 20.08.2018.

    Meni je Putin zakon.Voljela bi da mi Hrvati imamo nekog takvog političara.

  • pješak 19.08.2018.

    Ovu mladenku je bolje izgubiti neg je naći.... ahahahahaha....

Komentiraj...
Vidi sve komentare