To je to što me zanima!

Putin na vjenčanju u Austriji: Mladencima je "poklonio" zbor

Putin je ostao na vjenčanju ministrice vanjskih poslova i njezinog partnera samo sat i 20 minuta, a onda je požurio dalje jer ga u subotu čeka i sastanak s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin je u subotu oko 14 sati stigao na vjenčanje Karin Kneissl (53), austrijske ministrice vanjskih poslova iz ekstremno desne Slobodarske stranke Austrije. Iako se nagađalo da će Putin stići helikopterom, došao je u konvoju automobila.

Malo prije Putina (65) na vjenčanje je došao austrijski premijer Sebastian Kurz.

Kneissl i njezin suprug Wolfgang Meilinger (54), poduzetnik, su na vjenčanje stigli s kumovima u kočiji dok su za njima vozili traktori s prikolicama u kojima su bili gosti. Kancelar Kurz (31) je ipak došao službenim automobilom.

Putin je mladenki dao buket cvijeća. S Putinom su stigli i „Donski Kozaci“, državni akademski ansambl pjesama i plesova Donske regije Rusije koji je Putin "poklonio" mladencima.

Radi se o jednom od najpopularnijih plesnih i zborskih ansambala u Rusiji, koji će zabavljati mladence. Putin je ostao na vjenčanju samo sat i 20 minuta, a onda je požurio dalje jer ga u subotu čeka i sastanak s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel. 

Idi na 24sata

Komentari 170

  • Lutko, pošto je pašteta? 19.08.2018.

    simpatično :)

  • bikerpula 19.08.2018.

    kad mamić bude organizirao sljedeći kolindin rođendan nemojte se čuditi kad ulete trump i putin zagrljeni u pratnji tamburaša

  • 09051972 19.08.2018.

    Prelijepi mladenci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare