To je to što me zanima!

Rastrojen nožem pokušao ubiti oca i sina? 'Dugo ih maltretira'

Optužnica za pokušaj ubojstva u Zagrebu. Državno odvjetništvo predložilo je da se muškarcu (41) produži pritvor zbog vjerojatnosti da bi zbog težih duševnih smetnji mogao počiniti teže kazneno djelo
Vidi originalni članak

Protiv muškarca (41) koji je u svibnju ove godine u zagrebačkom Trnju nožem pokušao ubiti drugog muškarca, Državno odvjetništvo podignulo je optužnicu i predložilo da mu se produži pritvor zbog vjerojatnosti da bi zbog težih duševnih smetnji mogao počiniti teže kazneno djelo, a predlažu i da ga se smjesti u bolnicu za osobe lišene slobode. 

On se 9. svibnja 2018. oko 19.15 sati u Ličkoj ulici u Zagrebu sukobio se s dvojicom muškaraca te je jednog nožem ubo u prsa, drugi ga je udario šakom i srušio na pod, a ovaj ga je onda dva put ubo nožem u natkoljenicu. Muškarac kojeg je ubo u prsa zatim mu je uspio oteti nož. 

Kako piše Jutarnji, napadač je navodno godinama uznemiravao obitelj napadnutih muškaraca, koji su otac i sin, i oni su ga upozoravali da prestane. 

- Samo sam čula da je bilo galame i naguravanja. On već dugo uznemirava tu obitelj. Godinama su ga upozoravali da ih ostavi na miru, no on je zviždao za njima i vikao prolazeći njihovom ulicom. Čula sam da je opsjednut ženom starijeg izbodenog muškarca. Kad god bi ona išla u crkvu, išao bi i on - ispričala je susjeda za Jutarnji.hr, koja je napomenula da ona sama s osumnjičenim nikada nije imala problema.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dante666 12.09.2018.

    policija godinama nije mogla ništa....da je barem prijetio političaru, odmah bi ga pritvorili...

  • Invictus_Zagreb 12.09.2018.

    Ako je clan hdz-a i branitelj odradit ce kaznu u krapinskim toplicama

  • gasthekikes 12.09.2018.

    A duha svetoga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare