To je to što me zanima!

Ostao praznih ruku: Upao je u banku, pucao u zrak i pobjegao

Zagreb: Kako se doznaje, dok je bio u banci zapucao je u zrak kako bi preplašio djelatnice banke i zaštitara. No, hrabri zaštitar mu se suprotstavio. Razbojnik ga je udario i pobjegao
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj pokušao je u petak navečer, desetak minuta prije kraja radnog vremena, opljačkati poslovnicu Privredne banke u centru Zagreba, točnije u Ilici.

Policija je izvijestila da je počinitelj vatrenim oružjem pokušao počiniti razbojništvo, ali na kraju je pobjegao praznih ruku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čim je ušao u poslovnicu razbojnik je odmah izvukao pištolj i uperio ga u zaposlenice te zaštitara AKD Zaštite pritom vičući i prijeteći. No, zahvaljujući prisebnosti zaposlenika banke kao i zaštitara koji je pokušavao svladati razbojnika, novac je ostao u banci. Navodno je razbojnik u jednom trenu zapucao u strop, a zaštitar ga je uhvatio za ruku. Potom je razbojnik udario zaštitara oružjem po glavi i dao se u bijeg.

Zaštitar je lakše ozlijeđen.

Policija intenzivno traži počinitelja.  

Budući da je u protekla dva tjedna na sličan način (pred kraj radnog vremena) opljačkano nekoliko poslovnica Hrvatskih pošta u zapadnom dijelu grada, ne isključuje se mogućnost da je riječ o istom razbojniku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Kentaćit 27.11.2016.

    Naravno da je ispao amater jer kod nas ne postoji nekakav postdiplomski za pljačkanje banaka.

  • Behemot 27.11.2016.

    Ako je zaštitar išao braniti osiguranu masonsku lovu svojim životom za 3.500 mjesečno, onda je budala. Ako je išao impresionirati koke za šalterima, onda je to druga priča ;)

  • belizagrebgrad 26.11.2016.

    Jako intelegentan zaštitar, sad bi ga mogli prebacit u sup.

Komentiraj...
Vidi sve komentare