Ostao praznih ruku: Upao je u banku, pucao u zrak i pobjegao

Zagreb: Kako se doznaje, dok je bio u banci zapucao je u zrak kako bi preplašio djelatnice banke i zaštitara. No, hrabri zaštitar mu se suprotstavio. Razbojnik ga je udario i pobjegao
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj pokušao je u petak navečer, desetak minuta prije kraja radnog vremena, opljačkati poslovnicu Privredne banke u centru Zagreba, točnije u Ilici.

Policija je izvijestila da je počinitelj vatrenim oružjem pokušao počiniti razbojništvo, ali na kraju je pobjegao praznih ruku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Čim je ušao u poslovnicu razbojnik je odmah izvukao pištolj i uperio ga u zaposlenice te zaštitara AKD Zaštite pritom vičući i prijeteći. No, zahvaljujući prisebnosti zaposlenika banke kao i zaštitara koji je pokušavao svladati razbojnika, novac je ostao u banci. Navodno je razbojnik u jednom trenu zapucao u strop, a zaštitar ga je uhvatio za ruku. Potom je razbojnik udario zaštitara oružjem po glavi i dao se u bijeg.

Zaštitar je lakše ozlijeđen.

Policija intenzivno traži počinitelja.  

Budući da je u protekla dva tjedna na sličan način (pred kraj radnog vremena) opljačkano nekoliko poslovnica Hrvatskih pošta u zapadnom dijelu grada, ne isključuje se mogućnost da je riječ o istom razbojniku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata
Komentari (56)
 • DanielDombay-Padre

  Prvo nitko nije spomenuo ozljeđenog zaštitara koji je djelovao kako treba , krvave glave se borio sa smradom koji je pucao , prolazio sam sa svojom 6 godišnjom kćerkom i vidio , prema tome novinama MINUS a komentraima isto šta ...

  25. 11. 2016,   23:03
 • Acii

  Sve pljačkaše banaka treba osloboditi krivnje.

  25. 11. 2016,   20:24
 • Maddog

  naoružan samo smiješkom hodam ja kroz grad ,,,,,,,

  25. 11. 2016,   20:00
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.