To je to što me zanima!

Silovali je i tetovirali joj tijelo: 'Razvratnica je sve i zaslužila'

MAROKO: Khadija Okkarou (17) tvrdi da su je oteli te potom prodali bandi čiji članovi su je svakodnevno silovali, prebijali i tetovirali joj svastike, povremeno gaseći cigarete na njenoj koži
Vidi originalni članak

Marokanska policija uhitila je 12 mladića za koje sumnjaju da su oteli 17-godišnju djevojku, mučili je i grupno silovali dva mjeseca, koliko je bila u zatočeništvu.

Khadija Okkarou tvrdi da su je oteli ispred kuće njenog rođaka u središnjem Maroku, te potom prodali bandi čiji članovi su je svakodnevno silovali, prebijali i tetovirali joj svastike, povremeno gaseći cigarete na njenoj koži.

U šokantnoj slici, ova mlada djevojka pokazala je svoje ruke, noge i vrat koji su potpuno prekriveni tetovažama i opekotinama od cigareta.

POGLEDAJTE VIDEO

- Dva mjeseca su me mučili. Nikad im neću oprostiti. Uništili su me potpuno - izjavila je Khadija koja tvrdi da su je otmičari pustili sredinom kolovoza.

Iz marokanske policije su priopćili da su zločinci stari između 18 i 27 godina, a vođa bande, koji ima 20 godina, zadržan je u pritvoru pod optužbama za silovanje, mučenje, otmicu, prijetnje i osnivanje bande. 

U međuvremenu, više od 25.000 ljudi potpisalo je peticiju kojom se moli kralj Muhamed Šesti da Khadiji omogući najbolju njegu i psihološku podršku, kao i da joj plati uklanjanje sramotnih tetovaža. Slučaj je izazvao pravu buru i reakcije javnosti, a društvenim mrežama širi se poruka 'Svi smo mi Khadija'

S druge strane, roditelji osumnjičenih brane svoje sinove tvrdeći da je djevojka sve izmislila i sama si nanijela ozlijede i opekotine.

- Ona ima lošu reputaciju u ovom kraju - rekla je jedna od majki optuženih mladića, dodavši da je djevojka vodila 'nečastan' život i da je sama tražila to što je dobila.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • kelab 01.09.2018.

    'Izbjeglice' u punom sjaju islama.

  • Cipelcug 01.09.2018.

    Prestrašno i takve ljude mornarica kupi po moru i prevozi na parazitiranje u Europu. Da li je nekome poznat podatak koliko se migranata zaposlilo u EU.

  • 01.09.2018.

    I onda ti ajde u Maroko u turizam...no way! Blazena Europa, bila i ostala...

Komentiraj...
Vidi sve komentare