Stavljala je kapi za oči u vodu: Žena (52) ubila svoga supruga

Policija je Lanu uhitila u petak i zadržala ju u pritvoru. Motiv ubojstva zasad nije poznat. Ono što je poznato jest to da je Stephena optuživala da ju psihički zlostavlja...
Vidi originalni članak

Lana Clayton (52) iz Južne Karoline opružena je za ubojstvo svog supruga Stephena Claytona (64). Prema nalazima istrage, danima mu je u vodu sipala kapi za oči sve dok ga nije otrovala.

Toksikološka analiza pokazala je da je Stephen u krvi imao velike koncentracije tetrahidrozolina, kemikalije koja se stavlja u očne kapi i neke sprejeve za nos, a ako se unosi u želudac može izazvati zastoj disanja i komu. 

Policija je Lanu uhitila u petak i zadržala ju u pritvoru. Motiv ubojstva zasad nije poznat. Ono što je poznato jest to da je Stephena optuživala da ju psihički zlostavlja i ima česte promjene raspoloženja, ali isticala je i da nikad nije bio fizički nasilan prema njoj, javlja BBC.

Nesretni Clayton srušio se početkom kolovoza na stepenicama u svojoj kući i preminuo. Uzrok smrti u početku nije bio poznat, a nakon što su otkrili da ga je supruga trovala, istražitelji su počeli počeli analizirati i incident iz 2016. kada je Lana Stephena, dok je spavao, pogodila strijelom u glavu. Policija je tada zaključila da se to sve dogodilo slučajno.

Par je skupa bio osam godina, a Claytonova obitelj kaže da je Lanu jako volio te da joj je nakon smrti htio ostaviti kompaniju koju je vodio i imovinu od koje samo kuća u kojoj su živjeli vrijedi gotovo milijun dolara. 

Idi na 24sata
Komentari (8)
 • škver

  Aj makar svi sada znamo što se može kap po kap ...

  5. 9. 2018,   18:32
 • Deleted user

  sad babe guglaju kolko kapi treba stavit

  5. 9. 2018,   22:19
 • musakax

  .....ak su bile kapi za kurje oči....jao...

  5. 9. 2018,   19:57
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.