To je to što me zanima!

Svadbeni konj na putu do crkve gotovo je ubio mladu

Kada je shvatio da će gotovo sigurno poginuti, otac Bob je kćer Sophie gurnuo s kočije i skočio za njom. Vjenčanje je otkazano, ali do siječnja
Vidi originalni članak

Sophie Clarke (29) tri je godine planirala vjenčanje sa zaručnikom Karlom Woodsom. Željela je da sve bude savršeno. U haljini vrijednoj 30-ak tisuća kuna sjela je kraj oca u kočiju i zaputila se prema crkvi. No, kočijaš je u jednom trenutku nepažnje pao sa kočije, a konj je podivljao. Udario je u auto, a mlada je ostala visjeti preko ruba kočije. Glava joj se našla blizu kotača. Dok su se približavali željezničkom prijelazu, otac Bob uspio ju je povući natrag. Konj je i dalje galopirao prema kamionu. Kada je shvatio da će gotovo sigurno poginuti, Bob je kćer gurnuo s kočije i skočio za njom. Mlada se dobro natukla, ali srećom nije teže ozlijeđena. Vjenčanje je naravno, otkazano, ali samo do siječnja. Sophie sada planira jednostavnije, intimnije vjenčanje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • BUDA 16.12.2008.

    Zna konj kaj je nejbolje za nju

  • bluesky 15.12.2008.

    3 godine planirala a sad može pamtit cili život....da bar naši u saboru planiraju financije ka ova vjenčanje...kladim se da im je svirala ona Ja se konja bojim još sam malena....:-)))

  • ivkanica 15.12.2008.

    uzas!a moglo im je biti tako lijepo na vjencanju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare