Svadbeni konj na putu do crkve gotovo je ubio mladu

Kada je shvatio da će gotovo sigurno poginuti, otac Bob je kćer Sophie gurnuo s kočije i skočio za njom. Vjenčanje je otkazano, ali do siječnja
Vidi originalni članak

Sophie Clarke (29) tri je godine planirala vjenčanje sa zaručnikom Karlom Woodsom. Željela je da sve bude savršeno. U haljini vrijednoj 30-ak tisuća kuna sjela je kraj oca u kočiju i zaputila se prema crkvi. No, kočijaš je u jednom trenutku nepažnje pao sa kočije, a konj je podivljao. Udario je u auto, a mlada je ostala visjeti preko ruba kočije. Glava joj se našla blizu kotača. Dok su se približavali željezničkom prijelazu, otac Bob uspio ju je povući natrag. Konj je i dalje galopirao prema kamionu. Kada je shvatio da će gotovo sigurno poginuti, Bob je kćer gurnuo s kočije i skočio za njom. Mlada se dobro natukla, ali srećom nije teže ozlijeđena. Vjenčanje je naravno, otkazano, ali samo do siječnja. Sophie sada planira jednostavnije, intimnije vjenčanje.

Idi na 24sata
Komentari (9)
 • bluesky

  3 godine planirala a sad može pamtit cili život....da bar naši u saboru planiraju financije ka ova vjenčanje...kladim se da im je svirala ona Ja se konja bojim još sam malena....:-)))

  15. 12. 2008,   22:17
 • ivkanica

  uzas!a moglo im je biti tako lijepo na vjencanju....

  15. 12. 2008,   17:42
 • BUDA

  Zna konj kaj je nejbolje za nju

  16. 12. 2008,   12:34
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.