To je to što me zanima!

Kraj Slavonskog Broda teško ozlijeđen vozač mopeda (17)

Očevidom je također utvrđeno da je mladić mopedom upravljao bez vozačke dozvole, na glavi nije imao zaštitnu kacigu, moped nije bio registriran i nije imao ispravne uređaje za osvjetljavanje
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći na raskrižju kolnika Blok b i Dubrava u mjestu Zadubravlje, istočno od Slavonskog Broda, u utorak navečer oko 21.25 sati teže je ozlijeđen 17-godišnji vozač mopeda. 

Očevidom su policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod utvrdili da je do prometne nesreće kada je 73-godišnji vozač osobnog automobila "Golf" slavonskobrodskih registarskih oznaka započeo skretati ulijevo, a da prije toga nije propustio moped kojim je upravljao 17-godišnjak, koji je, dolazeći iz suprotnog smjera, zadržavao smjer kretanja. Prilikom udara prednjeg dijela mopeda u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila moped i motociklist pali su na kolnik. 

Očevidom je također utvrđeno da je mladić mopedom upravljao bez vozačke dozvole, na glavi nije imao zaštitnu kacigu, moped nije bio registriran i nije imao ispravne uređaje za osvjetljavanje.

Teže ozljede zadobio je vozač mopeda, prevezen je u bolnicu u Slavonskom Brodu i zadržan je na liječenju. Policija protiv vozača osobnog automobila podnosi kaznenu prijavu zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće a protiv vozača mopeda slijedi više prekršajnih prijava.

Devet sati ranije istoga nada, oko 13 sati, tijekom nadzora prometa u Novoj Gradiški policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, uočili su moped bez registarske oznake a kretao se nogostupom umjesto kolnikom. Po zaustavljanju vozača policijski službenici su utvrdili da 31-godišnji vozač upravlja mopedom bez položenog vozačkog ispita i da moped nije registriran. K tome, s vozačem se na mopedu nalazila i 20-godišnja putnica, koja prilikom vožnje nije imala zaštitnu kacigu na glavi. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • toby 12.09.2018.

    Da policija radi svoj posao taj Apn 4 bi bio u policijskom skladištu a dečec bi igrao džepni biljar

  • Captain Obvious 12.09.2018.

    Tko nije na apenu učio voziti motor taj ne zna šta je šaltanje bez kvačila :)

  • superman1978 12.09.2018.

    Ta apenka je bila na njuskalu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare