To je to što me zanima!

U jednom od vozila bio štenac: Završio u skloništu u Dumovcu

Pas je dobro i u nesreći nije zadobio nikakve ozljede. Vlasnici će doći po njega danas ili sutra ujutro, kazao nam je Damir Skok ravnatelj ustanove Zoološki vrt Grada Zagreba
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći na Ilici u jednom od automobila bio je i pas. Riječ je o tromjesečnom štencu kratkodlakog jazavčara, koji je odmah sinoć prevezen u Dumovec. 

- Pas je dobro i u nesreći nije zadobio nikakve ozljede - kazao nam je Damir Skok ravnatelj ustanove Zoološki vrt Grada Zagreba, u skopu kojeg se nalazi i sklonište za nezbrinute životinje Dumovec. 

Dodao je kako su se vlasnici javili te će doći po njega danas ili sutra ujutro.

Podsjetimo, u četvrtak oko 21.15 sati, 20-godišnjak je vozio Mercedes zagrebačkih registracija Ilicom u smjeru zapada te je najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i kod kućnog broja 422 naletio na rubni kamen. Zanio se, prešao je u suprotni smjer i naletio na betonski potporni zid, a prednjim dijelom vozila na Opel Astru zagrebačkih registracija koju je vozio muškarac D.B.A. (57).

Mercedes se nastavio kretati, naletio je na Renault Clio krapinskih registracija,  koji je vozio 25-godišnjak, a onda na Mercedes zagrebačkih registracija koji je vozila 43-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći smrtno je poginula suvozačice iz Mercedesa Laura S. (23) i suvozačica iz Opel Astre koja zasad nije identificirana. Teško je ozlijeđen 57-godišnji vozač Opel Astre koji se u bolnici bori za život, dok je 20-godišnji vozač Mercedesa lakše ozlijeđen. Iz Renaulta Clia lakše je ozlijeđena 24-godišnja putnica. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • fredi22 24.08.2018.

    Žao mi je poginulih, ali mi je drago da ste objavili i ovaj članak. Njime nitko ne može biti uvrijeđen, doista ne vidim ništa ružno u članku, a koge ne interesira jedna pseća sudbina, fakat ne mora čitati.

  • zelja22 24.08.2018.

    Poznavajući mase pravosudne vecu kaznu Ce dobit zbog Vicka nego zbog njih dvije.rip

  • giovanni123 24.08.2018.

    Pa vi niste normalni ..dvoje mrtvih i vi nadjete još psa ..ma dajte ..sram da vas bude( obožavam životinje i imam i psa i mačku al ovo ) ..koje vrijednosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare