To je to što me zanima!

Uljanikova šefica Nadzornog odbora podnijela je ostavku

Renata Kašnjar-Putar ostavku je podnijela s obzirom da su moguća rješenja nastale situacije u Uljaniku sada izvan ingerencija Nadzornog odbora, kao i obzirom na traženje radnika za većom zastupljenosti
Vidi originalni članak

Predsjednica Nadzornog odbora Uljanika Renata Kašnjar-Putar u petak je podnijela ostavku na članstvo u Nadzornom odboru, izvijestio je Uljanik.

Ostavku je podnijela s obzirom da su moguća rješenja nastale situacije u Uljaniku sada izvan ingerencija Nadzornog odbora, kao i obzirom na traženje radnika za većom zastupljenosti u upravljačkim tijelima, kaže se u obrazloženju ostavke.

STANJE U ULJANIKU Flego i Miletić traže sastanak s Plenkovićem o isplati plaća

U Uljaniku je u tijeku štrajk zbog neisplate plaća za srpanj.

U četvrtak su u Vladi održani odvojeni sastanci s predsjednikom uprave Uljanik grupe Giannijem Rossandom i Dankom Končarem, vlasnikom Kermas energije, koja je potencijalni Uljanikov strateški partner. 

NEMA KRAJA AGONIJI Prosvjed: Radnicima Uljanika pridružio se velik broj Puljana

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat izjavio je nakon tih sastanaka da Danko Končar trenutno ne nudi model kojim bi se mogla osigurati plaća za radnike Uljanik grupe, kao ni uprava brodogradilišta.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 3sh 25.08.2018.

    Najlakše je napustiti brod koji tone. Šta nije dala ostavku ranije. Brzo če oni sjediti u nekom drugom nadzornom odboru ili direktorskoj fotelji.

  • 24.08.2018.

    oni daju ostavke umjesto da su već u zatvoru

  • 24.08.2018.

    Da brodogradilišta vodi HDZ-ov kadar našle bi se pare za dalje. Ovako je ovo idealan način da se IDS konačno satre. Pa makar i tisuće izvisile.

Komentiraj...
Vidi sve komentare