"Umrla" od želje da dođe pred oltar: Na svadbu došla u lijesu

V. Britanija: Jenny Buckleff bivša radnica u pogrebnom poduzeću je na vjenčanje dovukao motocikl, a ona je bila u lijesu. Kaže da je sve napravila u čast bratu
Vidi originalni članak

Jenny Buckleff (58) došla je u subotu na vlastito vjenčanje u lijesu. Britanka je ležala u zatvorenom lijesu i vukao ju je motocikl. Vjenčanje je bilo u blizini njezinog doma u Walesu jer u lijesu nije mogla daleko putovati. 

- Htjela sam napraviti nešto malo drugačije. Umjesto da se pojavim u kolima koja vuku konji, stigla sam u lijesu - kaže Jenny. Priznaje i kako svojem mužu Christopheru Lockettu (51) skoro nije rekla za svoj plan. 

- Onda sam se izbrbljala tri tjedna prije vjenčanja. Chris je bio malo iznenađen, ali mi je rekao da je to u redu, ako me to veseli. Što bi više žena mogla tražiti od muža - kaže Jenny. Objašnjava kako je lijes bio dar koji je njezin brat dobio od svoje kćeri. 

Dovezla ju šogorica

- Moj brat Roger je prošle godine pretrpio srčani udar. Zbog toga me nažalost on nije mogao voziti na vjenčanje iako obožava motore. Sve ovo sam odlučila zapravo napraviti njemu u čast - kaže Jenny. Budući da ju brat zbog zdravlja nije mogao voziti, to je učinila njezina šogorica. Iako su se gosti u početku šokirali, kasnije im je sve to bilo simpatično.

- Cijela situacija je prvo bila čudna, no moja mama zapravo nikada nije normalna. Prvo sam mislila da se šali - rekla je Jade Meads (27), Jennyina kćer. 

Jenny, bivša radnica u pogrebnom poduzeću, i Christopher, vozač kamiona, su se upoznali prije šest mjesecui u lokalnom pubu. To je, kažu, bila ljubav na prvi pogled

- Kad smo se upoznali dao sam joj broj telefona, ali sam bio toliko pijan da sam joj dao krivi broj. Onda sam dolazio sljedećih četiri ili pet tjedana stalno u pub i nadao se da ću je opet sresti - kaže Christopher. Sreli su se ponovo i uskoro zaručili. Par ima petero djece iz prijašnjih brakova, piše Daily Mail.  

Idi na 24sata
Komentari (148)
 • Deleted user

  ..a krf ti kokotovu kaj sve ja nebum pročital ovdje..

  7. 6. 2015,   16:37
 • špeDi

  da meni tako dođe ne bi ga ni otvorila

  7. 6. 2015,   16:46
 • Bez panike

  svadba je sigurno kasnije bila na groblju

  7. 6. 2015,   17:21
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.