Vješt vozač spasio moldavskog predsjednika od sigurne smrti

U službeni Mercedes predsjednika Moldavije zabio se kamion čiji je vozač, vidljivo je na snimci, izgubio kontrolu nad vozilom i skrenuo u suprotan trak kojim se kretala predsjednička limuzina
Vidi originalni članak

Sigurnosne službe Moldavije objavile su snimku na kojoj je zabilježen trenutak prometne nesreće u kojoj je u nedjelju umalo stradao predsjednik države Igor Dodon.

U njegov službeni Mercedes zabio se kamion čiji je vozač, vidljivo je na snimci, izgubio kontrolu nad vozilom i skrenuo u suprotan cestovni trak kojim se kretala predsjednička limuzina.

Predsjednikov vozač pravovremeno je počeo skretati prema rubu ceste kako bi, koliko je to moguće, izbjegao frontalan sudar s kamionom te je Dodon nesreću preživio praktički bez ogrebotine

POGLEDAJTE VIDEO

Dva automobila iz kolone sletjela su kanal, od čega je jedan završio na krovu. Srećom, niti jedan sudionik nesreće nije zadobio teže ozljede. 

- Hvala svima u zemlji i inozemstvu koji su se zabrinuli za mene i moju obitelj. Hvala svima onima koji su mi napisali tisuće poruka podrške na koje još nisam imao prilike odgovoriti. Dobro sam i ja i moja obitelj, sve je prošlo bez teških ozljeda. Budite pažljivi i vodite računa o sebi i onima koji su vam dragi - napisao je moldavski predsjednik Dodon na Facebooku.

Idi na 24sata
Komentari (19)
 • dilbert

  najobičnija refleksna reakcija vozača, tako bi odreagirala velika većina vozača.........

  11. 9. 2018,   15:35
 • CroBoy86

  Prije da je spasavao sebe

  11. 9. 2018,   15:32
 • Globin

  Vještina ha ha. Sreca prije. Nije se ni skroz desno dao

  11. 9. 2018,   15:49
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.