To je to što me zanima!

Vladimir Putin ide u Austriju: Bit će gost na vjenčanju...

Putin će u subotu također posjetiti Njemačku kako bi s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel razgovarao o Siriji, Ukrajini i energetici. Sastanak će se održati u vladinoj palači
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin planira u subotu, 18. kolovoza, posjetiti Austriju u povodu vjenčanja austrijske ministrice vanjskih poslova Karin Kneissl, rekao je u srijedu glasnogovornik Kremlja.

Putin će u subotu također posjetiti Njemačku kako bi s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel razgovarao o Siriji, Ukrajini i energetici. Sastanak će se održati u vladinoj palači Meseberg kod Berlina.

Kneissl (53), stručnjakinja za Bliski istok i poliglot, izbor je za ministricu krajnje desne Slobodarske stranke (FPOe), koja je prošle godine oformila vladinu koaliciju s konzervativcima kancelara Sebastiana Kurza. Nije članica te stranke, koja ima dobre odnose s Putinom.

Udaje se za poduzetnika Wolfganga Meilingera u vinogradu u Štajerskoj. 

Kurz će također biti nazočan.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Herzog(315178) 15.08.2018.

    U Austrijskim bankama čuvaju crnu lovu svi Ruski političari i novopečeni bogataši otuda velika prisnost . Austrija nije potpisala Europski protokol o transparentnosti bankovnih računa ! Zna se i zašto ! I naši lopovi u Austrijskim bankama skrivaju novce !

  • intellectus 15.08.2018.

    Izuzetno pametna i inteligentna žena, ali i sehr bestimmt.

  • Fahri Musliu Junior 15.08.2018.

    Putin polako dolazi k pameti i vidi da ne može protiv razvijenog i močnog zapada pa pokušava im se približiti. Meni je drago jer je Rusija zemlja koja bi konstruktivnom politikom suradnje sa svima doprinjela sigurnosti i razvitku citavog svijeta. Vidite šta se dešava sa Turskom i Erdoganom koji tvrdoglavo istrajava na antizapadnoj politici. Urušava se kao kula od karata bez isplajenog metka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare