To je to što me zanima!

Vrsaljko snimio video djevojci s leukemijom: 'Navijam za tebe!'

Zagrepčanka Katarina je svoje bolničke dane kratila uz objave Šime Vrsaljka, a za njezin rođendan prijatelji su ju, uz pomoć HNS-a i nogometaša iznenadili videom i dresom
Vidi originalni članak

Djevojka Katarina (27) oboljela je od leukemije, no i dalje hrabro korača kroz život. Navijačica je Vatrenih, a dan nakon pobjede nad Engleskom uspješno je obranila i svoj diplomski rad na Fakultetu strojarstva i brodogradnje. 

Njezini prijatelji su joj za rođendan pripremili posebno iznenađenje. 

- Za proslavu diplome i rođendana, pripremili smo joj iznenađenje uz pomoć HNS-a i Šime Vrsaljka čije su joj objave kratile bolničke dane - napisali su na YouTubeu. 

- Pozdrav Keti, sretan ti rođendan i čestitam ti na diplomi. Da mi budeš vesela, zadovoljna i ponosna kao što sam ja ponosan na tebe kako si navijala za nas cijelo Svjetsko prvenstvo, ja sam tvoj vatreni navijač. Budi hrabra i drži se -  poručio joj je Šime Vrsaljku u videu, a dobila je i njegov dres. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

>>> U srijedu u tiskanom izdanju 24sata pročitajte Katarininu emotivnu ispovijest...

Idi na 24sata

Komentari 60

  • 14.09.2018.

    Sritno LIPOTICE u borbi sa tom opakom bolesti. Budi jaka i hrabra i neka ti je dragi Bog na pomoci. znam kroz sto sve prolazis jer sam sam prosa nesto slicno. na kraju sam ja pobjednik a tako ces i ti pobjedit!

  • minja_123@hotmail.com 11.09.2018.

    ..paaa Šiiimeee❤...BRAVO!

  • DraženČičak-GTi 11.09.2018.

    Keti brz oporavak ti zelim,a Sime ko Sime,kralj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare