To je to što me zanima!

Željko je izdahnuo pred očima obitelji: 'A što da vam kažem...'

Dok je nesretni Željko traktorom prelazio prugu na prijelazu bez brklje, Golo Brdo, naišao je putnički vlak Podravka iz smjera Đurđevca, koji je traktor odbacio u polje
Vidi originalni članak

Željko je nebrojno puta prošao preko tog prijelaza i u utorak je oko 18.30 sati došao biciklom iz polja i sjeo na traktor kako bi se vratio natrag i deset minuta kasnije stradao. Ne znam što da kažem. Užasna tragedija. Čim smo čuli da je vlak naletio na njegov traktor, sin i ja smo došli do njega. Još je davao znakove života i ubrzo je podlegao ozljedama, kazala nam je Josipa Đurđević, supruga preminulog Željka iz Podgorja nadomak Virovitici.

'SVI SU POPADALI' Vlak udario u traktor pokraj Virovitice: Poginuo muškarac

Dok je nesretni Željko traktorom prelazio prugu na prijelazu bez brklje, Golo Brdo, naišao je putnički vlak Podravka iz smjera Đurđevca, koji je traktor odbacio u polje.

Unatoč svim nastojanjima da se spriječi najgore, nesretni otac tri odrasla sina i četvero unučadi, podlegao je teškim ozljedama i preminuo pred očima šokiranih članova obitelji.

Nesretni je čovjek nedavno navršio 63 godine života i na najsuroviji način izgubio život na prijelazu kojeg je, kako kažu znalci, stotinama puta prelazio.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • alija98 12.09.2018.

    Prosvjedima izac na ulice i zabranit da vlakovi idu preko 30 kmh.

  • djomba64 12.09.2018.

    ,,podravka,, iako vozi putnike, po rangu NIJE putnički vlak ....

  • juricajuric179 12.09.2018.

    Evo stradao čovjek koji je radio u polju, i mali neoprez i zlo se dogodilo, a da je doma sjedio i molio socijalnu pomoć nebi stradao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare