Ana Jelušić se udala: 'Jedva čekam prvi put poljubiti muža'

Bivša riječka skijašica danas je uplovila u bračnu luku s marketinškim menadžerom iz Kanade, Travisom Blackom. Vjenčanje se održalo na Trsatskoj gradini
Vidi originalni članak

 Uzbuđena sam i jedva sam čekala poljubiti ga prvi put kao supruga, rekla je bivša skijašica. Ana Jelušić (29) u Rijeci se udala za Kanađanina Travisa Blacka, a noć prije vjenčanja tulumarili su u Ičićima.

Pogledajte video:

Your browser doesn’t support HTML5 video

Par je počeo vezu prije pet godina, nedugo nakon što su se upoznali. Ana je ubrzo dobila posao u Međunarodnom olimpijskom odboru u Lausannei, zbog kojeg se nije trebala preseliti u Švicarsku, no zbog Travisa ubrzo je to učinila. Naime, njezin suprug također radi u MOO-u kao marketinški stručnjak.

- Tko bi rekao da će zahtjev za prijateljstvo poslan preko društvene mreže nakon četiri godine napraviti tako veliku razliku u mojem životu?! Veselim se avanturama do kraja života s ovim čovjekom - rekla je bivša sportašica prošle godine kad se zaručila. Na svadbi su, prema mladoženjinoj želji, posluživali pečene janjce i domaće vino istarskih vinara. Noć prije svadbe na Gradini par se zabavljao na plaži u Ičićima. Obitelj i prijatelji izvjesili su na tulumu kanadsku i hrvatsku zastavu.

- Napokon imam vezu u kojoj se sve čini jednostavno. Čim smo se upoznali, bilo nam je jasno da super funkcioniramo kao par - rekla je Ana. Bivša skijašica neće se puno udaljiti od rodne Rijeke kako bi uživala sa suprugom na medenome mjesecu jer će par obići tek nekoliko lokacija na sjeveru Jadrana. Iduće godine otputovat će u Japan.    

Idi na 24sata
Komentari (101)
 • lotus_1

  Ana je preslatka (doslovce) mlada dama. Jednostavna, dostupna, vesela, nasmijana. Želim joj svu sreću u životu!!! Sretno Ana.:)

  10. 9. 2016,   19:56
 • vilo moja_

  Prekrasna mladenka...lijepa haljina..predivan buket..i iskren osmjeh na licu..

  10. 9. 2016,   20:46
 • Deleted user

  kako obična mlada, a ne ove koje nemaju ništa, a drže se kao princeze, još se i voze u limuzini na taj dan :D Sretno Ana :)

  10. 9. 2016,   21:51
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.