To je to što me zanima!

Ana Jelušić: 'Soba za bebu još nije spremna, još mi je ured...'

Samo neka je zdravo, spol se i tako ne bira. Razmišljamo o imenima, ali ne žuri nam se. Znamo da će biti neko jednostavno i lako izgovorljivo ime na više jezika, istaknula je bivša skijašica
Vidi originalni članak

Trbuh raste, ali osim toga nema velikih promjena. Ovih šest mjeseci funkcionirala sam gotovo kao i prije trudnoće, puno putovala i pokušavala ostati što aktivnija, ispričala je Ana Jelušić Black (31) za Story. Bivša alpska skijašica čeka dijete sa suprugom Travisom Blackom, a sretnu vijest je objavila u ponedjeljak kada je napisala sažetak svih 730 dana što je do sada provela u braku s marketinškim menadžerom. 

Par je počeo vezu pet godina prije vjenčanja, nedugo nakon što su se upoznali preko društvene mreže. Ana kaže da joj je najvažnije zdravlje djeteta, a spolu ne razmišlja. 

- Samo neka je zdravo, spol se i tako ne bira. Razmišljamo o imenima, ali ne žuri nam se. Znamo da će biti neko jednostavno i lako izgovorljivo ime na više jezika. Mentalno se polako privikavam na ideju da postajemo nečiji mama i tata - ispričala je bivša skijašica.

Dodala je kako soba za bebu nije spremna jer joj još služi kao ured. Ističe da se ona i Travis pitaju kakvi će biti roditelji svom djetetu. 

- Puno razmišljamo o tome kakvi bismo roditelji željeli biti, iako znamo da i najbolji planovi često padnu u vodu jer je svako dijete drukčije pa ćemo se prilagođavati kako najbolje znamo - rekla je Riječanka. 

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 12.09.2018.

    Dobro ajde, znamo da je trudna i da se udala...jel bas neophodno da znamo jos i vise od toga? I to o kome? Nekoj tzv. skijasici koja nikad nista nije osvojila...

  • japanokinez 12.09.2018.

    Nekako mislim da će se ovaj njezin veseljak uskoro glasati bez ve.

  • alexkler 12.09.2018.

    Čestitike simpatičnoj Ani i neka zahvali Janici ,koliko je Hrvatska SKI na nju potrošila ,sve za jedno drugo mjesto na Snježnoj Kraljici.Mislim ,imaš astmu i baviš se skijanjem.Sreća napustila je na vrijeme i neka joj je sa srećom

Komentiraj...
Vidi sve komentare