To je to što me zanima!

Andrej Dojkić tajio da ima kćer: 'Za Nicole nisu znale ni kolege'

Osim što je dobio malenu Nicole, na poslovnom planu je također bilo uspjeha. Glumio je u seriji 'Čista ljubav', a utjelovio je i ulogu mađarskog nogometaša Laszla Horvatha u filmu 'The Match'
Vidi originalni članak

Kazališni i filmski glumac Andrej Dojkić (38) u rujnu je prošle godine sa djevojkom, Dubrovkinjom Ines Cvjetović, dobio kćer Nicole (1). Nekoliko mjeseci su tajili da su postali roditelji, a onda su krajem prosinca na društvenim mrežama objavili fotografiju s curicom, piše Story. Nicole je jučer napunila godinu dana. 

Do sada glumac nije otkrio kada je započela romansa između njega i Ines, no prije dvije godine je progovorio o ljubavi.

- Dubrovkinje su najatraktivnije. Godišnje doba nema veze s ljubavlju. Ona se dogodi ako se treba dogoditi, bilo gdje, bilo kad i u bilo koje godišnje doba. Uspjeh je imati djevojku kojoj niste zanimljivi jer ste poznati - rekao je svojedobno Andrej. 

Proteklih godinu dana, život mu je bio vrlo uzbudljiv. Osim što je dobio malenu Nicole, na poslovnom planu je također bilo uspjeha. Glumio je u seriji 'Čista ljubav', a utjelovio je i ulogu mađarskog nogometaša, koji je 1944. završio u logoru Kecskemet, Laszla Horvatha u filmu 'The Match' redatelja Jakova Sedlara (66). Zbog te je uloge Dojkić izgubio 15 kilograma pridržavajući se stroge prehrane i vježbanja. 

Andrej se proslavio u seriji 'Zabranjena ljubav', a nakon toga je radio na sve više glumačkih projekata, Na početku karijere obilježila ga je veza s glumicom Petrom Sanader, starijom kćeri bivšeg premijera Ive Sanadera, koja je s njim studirala glumu. 

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Idi na 24sata

Komentari 22

  • bigmamabigtata 14.09.2018.

    Sad novinari ljuti jer je skrivao rođenje kćerke.

  • 12.09.2018.

    Ovaj mi ima skroz nesimpaticnu facu...oduvik. Vidin nije se nista prominila. :/

  • Demetra 12.09.2018.

    "Uspjeh je imati djevojku kojoj niste zanimljivi jer ste poznati"! Čekaj, jel on to za sebe misli da je poznat? Ahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare