To je to što me zanima!

Angelina obuzdavala grudi dok je šetala sa sinom Paxom (14)

Kako ispod bež kreacije nije nosila grudnjak, glumici Jolie su bradavice sve vrijeme bile vidljive, a haljina bez naramenica padala je s njezinih umjetnih grudi...
Vidi originalni članak

Budući da se nedavno vratila sa snimanja filma 'Zlurada 2' iz Londona u Los Angeles, Angelina Jolie (43) svoju djecu izvodi u šetnje gradom.

AKO DOBIJE SKRBNIŠTVO Brad strahuje da će Angelina s djecom preseliti se u London

Ne vodi ih sve šestero odjednom, već svakome, kako kaže, želi posvetiti određeno vrijeme.

Glumica je u nedjelju šetala sa sinom Paxom (14), ali je za odlazak u grad odabrala 'nezgodnu' haljinu. Kako ispod bež kreacije nije nosila grudnjak, Jolie su bradavice sve vrijeme bile vidljive.

No, kao da to nije bilo dovoljno, haljina bez naramenica padala je s njezinih umjetnih grudi pa ju je glumica bila primorana pridržavati rukama.

Oskarovka je sa sinom ručala u ekskluzivnom francuskom restoranu 'Perch' nakon čega su se uputili u shopping.

Pax, kojeg su Angelina i njezin tadašnji suprug Brad Pitt (54) posvojili 2007. iz Vijetnama kada je imao tri godine, bio je odjeven u crnu i košulju, a nosio je i izblijedjele plave traperice i par crveno-bijelih tenisica.

Američki mediji posljednjih dana tvrde da su bivši supružnici otkazali sudsku raspravu o skrbništvu nad njihovom djecom.

ŽELI PRIJATELJSKI KRAJ BRAKA Angelina se smekšala: Predlaže Bradu dogovor za skrbništvo

Angelinini prijatelji kažu kako je 'smekšala svoj stav i želi prijateljski i ljubazan kraj njezinog braka s Bradom'. Glumac je donedavno strahovao da će se Angelina s djecom preseliti u London, što trenutno ne može učiniti bez Bradovog pristanka, a sada je navodno odustala od te želje.

Par ima šestero djece: kćeri Zaharu (13), Shiloh (12) i Vivienne (10) te sinove Maddoxa (16), Paxa (14) i Knoxa (10).

VIDI OVO: Najnovije slike Severine nakon skandala.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • japanokinezjapano 25.08.2020.

    Nju bi trebalo žaliti a ne razapinjati.

  • vi 30.07.2019.

    šta ne prekrije tu plastiku, barem pred djecom???!!!

  • UNPROFOR 11.02.2019.

    Službeno saopštavam novinarima u RH , da Angelina Jolie nema sisa , jer ih je operativno odstranila !!!!!!! Zato nemojte srat o sisama , kad ima žena kozmetićke implantante . Ono ćemu se vi ćudite , to su bradavice , jer ji to nisu odrezali !

Komentiraj...
Vidi sve komentare