Anicu Dobru pogodili punom čašom u glavu dok je pjevala

Glumicu, i pjevačicu, su zvali da nastupa na Bedem festu kao posebna gošća benda Električni orgazam. Osim nje, zvijezda prve večeri je bio i Massimo Savić
Vidi originalni članak

Glumica i pjevačica Anica Dobra (55) je doživjela neugodnost tijekom nastupa na Bedem festu u Nikšiću. Naime, netko je Anicu, dok je pjevala s grupom Električni orgazam na bini, pogodio punom čašom u glavu, prenosi MNE magazin.

Anici će ovaj nastup ostati u sjećanju po sjajnoj atmosferi, unatoč malom incidentu. Glumicu, i pjevačicu, su zvali da nastupa na prvoj večeri festivala kao posebna gošća Električnog orgazma. Publika je tako imala priliku čuti neke od starih hitova poput “Svečane bele košulje”, pjesme iz kultnog filma “Crni bombarder”.

MLADA GLUMICA Kći Anice Dobre nije odgledala ni jedan mamin film do kraja

Anica je poslije koncerta dala intervju i rekla kako joj je bilo sjajno i kako je oduševljena gostoprimstvom. Osim nje, zvijezda prve večeri je bio i Massimo Savić (56).

Anica je jedna od najvećih glumačkih zvijezda bivše Jugoslavije. Srpska glumica je sa samo 24 godine dobila Zlatnu arenu na filmskom festivalu u Puli za ulogu u filmu “Već viđeno” redatelja Gorana Markovića (71).

'ANICA BOMBA' Anica Dobra je sa samo 24 godine dobila Zlatnu arenu

Samo dvije godine nakon velike nagrade, 1990. Dobra je počela snimati filmove i televizijske serije u Njemačkoj.

- Gluma je moja prava velika strast. To je moj način izražavanja i sva ambicija koja je ostala do danas. Želim uspjeti izraziti osjećaje da budu prepoznati - rekla je glumica za srpske medije. 

VIDI OVO! Ovih šest modnih pravila svaka princeza treba slijediti. 

Idi na 24sata
Komentari (76)
 • nerminius

  Zaboravio sam odavno, Anica je bila dobra, ali zbilja dobra riba, imala je fenomenalne sike i imala onaj drčan je.ozovni stav.i izraz lica, bila zgodna ajme...... Kad vidim da je sad 55 godina odmah se sjetim i da sam ja ...

  5. 8. 2018,   06:02
 • NUSKNVP

  Dajte izvještaj od večeras, sa nastupa Beogradskog sindikata!

  5. 8. 2018,   00:51
 • dopizdilomi

  Znam tko je puna čaša, bio s njom jučer ali tko je Anica?

  5. 8. 2018,   07:48
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.