BB Anezi traži producente: 'Isplati se početi i s 30 godina'

I prije BB kuće Anezi je u Zagrebu tražila ljude kojima može vjerovati i koji će joj pisati pjesme. Nakon tri samostalne pjesme, prvu pjesmu u suradnji s producentom Colonije izdat će za mjesec dana
Vidi originalni članak

Pitala sam Borisa Đurđevića (45) da posluša i pregleda moje objavljene i ne objavljene pjesme, pa ako je zainteresiran za suradnju da mi se javi. Prošlo je svega desetak dana i rekao mi je da misli da imam potencijala za pravi uspjeh u budućnosti, rekla nam je Alena Nezirević Anezi (31).

Bivša stanarka Big brother kuće ne krije kako ulaže sve napore u svoju glazbenu karijeru, te ističe da joj je reality show pomogao u smislu prepoznatljivosti lica i imena.

- Ispalo je da se moja vjera i samopouzdanje u sebe kao pjevačice, koja tek s 30 počinje karijeru, na kraju itekako isplatila. U Big Brotheru to nisam krila već isticala, pa sam ispočetka trpjela velike uvrede jer su te rasprave uvijek išle u dnevne emisije. Toga sam bila svjesna, ali sam znala da mi rade reklamu s ljubomornim napadima - kaže Anezi. Dodaje kako je i pobjedila u tjednom zadataku pjevanja čime je svima začepila usta

Dodaje kako ne krije da se u Big Brother prijavila radi bržeg dobivanja medijskog prostora za sve vrste javnog djelovanja, ali da će joj pjevanje uvijek biti najvažnije u životu, pa kako god se razvijala njena karijera. Anezi se želi razviti, kako tvrdi, prvenstveno kao pop pjevačica. 

- Voljela bih pjevati moderan elektropop i bržeg, a nekad i srednjeg ili sporijeg ritma. Svakako s emocijom. Tematika ljubavna je uvijek primarna kod pop glazbe, ali nije isključivo da uvijek bude ljubavna tematika - objašnjava pjevačica u usponu koja će prvu pjesmu u suradnji s producentom Colonije izdati kroz mjesec-dva, a pjesma će biti ljetne tematike i bržeg ritma.

'UKLETA BOLNICA' Jako slični spotovi: Seksi BB Anezi je iskopirala Slađu...

S Đurđevićem se dogovorila za tri pjesme nakon kojeg će vidjeti da li njihova suradnja može biti dugoročna.

- Već sam saznala da imam puno kvalitetnih fanova koji su odlično shvatili moju osobnost i za koje ne sumnjam da će pratiti moj daljnji rad - rekla je Anezi koja bi jednog dana, ako joj se pruži prilika voljela snimiti dueta s Ivanom Lovrić (33), odnosno Coloniom.  

Anezi se nedavno našla u ulozi žene fatalnog duha u spotu s Juricom Pađenom (63) u pjesmi ‘Titanik’.

- Drago mi je da me uloga dočekala nakon izlaska iz reality showa - rekla je Anezi. Spot za pjesmu snimljen je u starom sanatoriju Brestovac na obroncima Medvednice. 

VIDI OVO: 11 bizarnih stvari o masturbaciji!

DRUŽENJE KOD DUDE 'Ljubavni BB trokut': Luka Rok napravio lazanje Anezi i Bogi

Idi na 24sata
Komentari (62)
 • *Filomena*

  samo neka pjeva tko joj brani.. tko je to ?

  23. 6. 2018,   17:02
 • JoeyTribbiani

  Koliko se sjećam u BB kući se hvalila kako joj "karijera" traje već 11 godina a ima tek tri pjesme a sad odjednom izjavi da joj "karijera" počinje sa 31 godinu...lol..otišao sam na you tube da čujem te njezine pjesme ...

  23. 6. 2018,   15:54
 • silaaaa

  Nema kruha bez motike, idi raditi ko svi normalni ljudi. Ne koristi emisiju koju nitko nije ni gledao za promociju

  23. 6. 2018,   14:28
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.