To je to što me zanima!

Big Brother Luciji je krenulo: Uspjela je naći i posao i dečka

Splićanka se prije tjedan dana zaposlila kao hostesa u jednom poznatom klubu na Zrću. Lucija se godinama bavila kartom i kockom, ali kako kaže, kao domaćica kluba zarađuje više novca
Vidi originalni članak

Bivša stanarka Big Brother kuće Lucija Stojak (23) posao u kasinu zamijenila je alkoholom i glazbom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, prije tjedan dana zaposlila se kao hostesa u poznatom klubu na Zrću. Splićanka se godinama bavila kartom i kockom, ali kako kaže, kao domaćica kluba zarađuje više novca.

- Oduvijek me privlačila ideja da ljetovanje provedem zabavljajući se na plaži uz dobru glazbu i koktele. Istraživala sam što nude klubovi na obali ovog ljeta i shvatila da će na Zrću biti nekoliko DJ-eva koji su baš po mom ukusu. Odlučila sam da želim dugu i zabavnu sezonu. Nastojat ću provesti mnogo vremena u klubu, ne samo kako bih se zabavljala, nego kako bih što bolje doživjela život ljudi koji tamo rade sezonu - rekla nam je Lucija. 

Nakon što je stigla u Novalju, prvo je kontaktirala bivšeg cimera Luku Roka Medunovića (23). Posao nije jedina novost u Lucijinu životu. Otkrila nam je i da ljubi tajanstvenog dečka, čiji identitet ne želi otkriti.

Inače, Splićanku gledatelji najviše pamte po turbulentnom odnosu s Križevčaninom Antonijem Benčakom (21) u Big Brotheru. 

Dvojac se neprestano svađao i mirio, a Antonio je jednom prilikom Luciji napisao ljubavnu poruku koju je morao pročitati u ispovjedaonici. Križevčanin je nebrojeno puta priznao da se zaljubio u Splićanku, ali i da ne želi imati veze s njom jer mu se, kako kaže, ne sviđa njezin karakter. Nakon showa ostali su u prijateljskom odnosu, a Antonio trenutno konobari u centru Zagreba. 

VIDI OVO: 5 razloga zašto je mastrubacija zdrava za žene.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • sonja1234 11.08.2018.

    meni ona idealna prodavačica u ribarnici..

  • SamoJako555 29.06.2018.

    Za kolko prodaje jednu noć ? Ja sam zainteresiran... di na zrću ? nema problema. Dođem ja tamo, keš lova je tu

  • davor430 29.06.2018.

    zgodna je i sexy

Komentiraj...
Vidi sve komentare