To je to što me zanima!

Bourdain je posthumno dobio šest Emmyja: Za ovim je žudio

Tony je puno puta bio nominiran za ovog Emmyja, no ova nagrada ga je uvijek izbjegavala. Za njome je toliko žudio, pa ju preuzimam s golemom mješavinom slatkoće i gorčine, istaknula je kuhareva suradnica
Vidi originalni članak

Kuhar i voditelj CNN-a Anthony Bourdain preminuo je 8. lipnja u 61. godini u Francuskoj gdje je snimao novu sezonu emisije. Bourdainu je posthumno za njegov serijal 'Upoznavanje nepoznatog' dodijeljeno šest televizijskih nagrada Emmy. 

Kuhar je sam osvojio dvije nagrade - jedna za scenarij dokumentarnog programa, a druga za rad izvršnog producenta. Serijal 'Anthony Bourdain: Upoznavanje nepoznatog'. dobio je Emmy u četiri kategorije. Nagrade pokojnog Bourdaina je preuzela izvšrna producentica Lydia Tenaglia (52) te je pritom rekla kako osjeća sreću pomiješanu s tugom. Naime, kuhar je ranije ima nominaciju za scenarij dokumentarnog programa, no nije osvojio nagradu. 

- Tony je puno puta bio nominiran za ovog Emmyja, no ova nagrada ga je uvijek izbjegavala. Za njome je toliko žudio, pa ju preuzimam s golemom mješavinom slatkoće i gorčine. Njegovo pisanje je uvijek bilo žestoko, inteligentno, jako stvarno i nije bilo sr*nja - istaknula je Tenaglia. 

Serijal 'Upoznavanje nepoznatog' počet će se emitirati na CNN-u krajem rujna. 

ZBOG ZLOSTAVLJANJA CNN iz Bourdainovog serijala izbacio glumicu Asiju Argento

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pero2465 11.09.2018.

    sad mu sve te silne nagrade ne trebaju..e moj Antony,,,valjda sada imaš svoj mir....

Komentiraj...
Vidi sve komentare