To je to što me zanima!

Bruno, Ana te Nika i Leo su u finalu: Zvijezde su rođene...

Ako pobijedim, iskoristit ću svaku sekundu na zabavu jer takva se prilika nudi jednom u životu, uvjeren je Bruno, kojem su roditelji najveća podrška
Vidi originalni članak

Borba u najvećem online talent showu u regiji, “Videostaru”, bila je neizvjesna do kraja. Publika je između više od 2500 prijavljenih kandidata izabrala tri najtalentiranija.

Karlovčanin Bruno Lukić (16), Zagrepčanka Ana Rogač (22) i dvojac s kanala Live Your Dreams - Nika Pavičić (16) i Leo Valentić (18) u finalu će se boriti za titulu najtalentiranijeg youtubera.

- Ako pobijedim, iskoristit ću svaku sekundu na zabavu jer takva se prilika nudi jednom u životu - uvjeren je Bruno, kojem su roditelji najveća podrška, a naravno, kažu da škola mora biti na prvome mjestu. Nekima od kandidata YouTube karijera došla je spontano.

- YouTube je zapravo u moj život ušao nenadano i neplanirano prije nekoliko mjeseci, a ono čime se zapravo bavim su modni dizajn, koji studiram, modna snimanja i revije, koje odrađujem usput, honorarno, kao i razne reklame. Također se spremam za glumačku akademiju, pa i na tom polju se obrazujem i radim na sebi – objasnila je Ana, koja jedina prije natjecanja nije imala svoj YouTube kanal.

- Znam da nisam dugo na YouTube sceni i znam da nemam ‘svoje ljude’ ni fanove. Ali isto tako znam koliko sam spremna uložiti u ovo i biti tu za joomboosovce – povjerila se. A s Anom se brzo povezala i druga finalistica.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Iskrivljena antena 27.11.2017.

    mA KAKAV VIDEOSTAR samo lucky strike

  • uboica 27.11.2017.

    Tako sam uzbuđen, jedva cekam finale da ga ne gledam kao od pocetka sto ne gledam sve epizode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare