To je to što me zanima!

Bruno je novi Videostar: Cure su se gurale da mu priđu bliže

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svojim spektakularnim izazovima Bruno Lukić zadivio je publiku i dospio na sam vrh naše YouTube scene. Ogroman broj obožavatelja naguravao se kako bi prvi mogao čestitati zvijezdi...
Vidi originalni članak

Još uvijek nisam svjestan što sam uspio ostvariti sa svojih 16 godina, rekao je Bruno Lukić.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bruno se okitio statusom novog JoomBoos ‘VideoStara’ i tako postao velika YouTube zvijezda. Na najluđem partyju godine održanom u zagrebačkom noćnom klubu Opera cijelu je večer vladala euforija.

Joombastično finale najvećeg online talent showa u regiji izazvalo je pravi kaos. Stotine fanova gurale su se kako bi vidjele svoje omiljene YouTubere i napravili s njima selfie. Svi su željeli biti u prvom redu kako bi bodrili svoje finaliste. JoomBoosovci su odlučili.

Publika je od svih finalista  najviše zavoljela Brunu te je on, uz titulu ‘VideoStara’, osvojio ekskluzivni ugovor s JoomBoosom, ali i putovanje u Hollywood.

- Najdraža nagrada mi je statua jer je ona zapravo simbol pobjede i nju ću čuvati zauvijek - rekao je Bruno te dodao kako će statuu držati na polici u svojoj sobi. Pohvalio se i podrškom koju su mu davali bližnji.

- Kada sam ušao u finale, svi prijatelji i cijela obitelj je bila iznenađena. Svi su jako ponosni na mene. Pratili su sve moje videe i tvrde da su im svi savršeni - rekao je Bruno.

Dok su ga proglašavali pobjednikom, publika se derala “Bruno, mi te volimo”, a Bruno je i njima poručio kako ih sve voli. Da bi pridobio pažnju publike, Bruno je tijekom natjecanja za titulu ‘VideoStara’ napravio puno izazova. 

- Najteži izazov bio je kada smo na povjerenje partnera morali proći kroz minsko polje, a najsmješniji kada su nas gađali vodenim balonima - ispričao je Bruno. Već sada ima mnoštvo obožavateljica, koje mu tepaju da izgleda poput planetarno popularnog Justina Biebera. 

- Najluđa poruka od obožavateljica bila je “Otet ću te i bit ćeš samo moj” - zaključio je Bruno sa smiješkom.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • dadić 14.12.2017.

    Što si po zanimanju? - Youtuber :) :) Hahaha Odgajamo buduću zaglupljenu generaciju, koji umjesto da se druže vani na sportovima i na taj način razvijaju intelektualne i fizičke sposobnosti, sjede pred ekranom i zaglupljuju se i nabiraju kilažu...

  • Tiff_1 11.12.2017.

    Zasto jbt citate te clanke koji vas nezanimaju ili ih gledate zato sto nemate pametnijeg posla pa zato pljujete po ostalim ljudima

  • hesteg 11.12.2017.

    Život je prekratak da bi ga trošili na gledanje drugih kako rade nešto šta možemo i sami

Komentiraj...
Vidi sve komentare