To je to što me zanima!

Burnać osvaja Kinu: Snimio je duet 'Džaba, džaba' s reperom

Prije repera Rocka, Mladen Burnać je imao nekoliko dueta, a izdvaja one s Arsenom Dedićem i Kemalom Montenom. Zadovoljan je ovom kinesko-hrvatskom suradnjom...
Vidi originalni članak

Kineski reper Rock već je snimio svoju dionicu na kineskom i sad je na meni da snimim svoju na hrvatskom, rekao nam je Mladen Burnać (48).

Naš kantautor i kineski reper napravili su duet koji je obrada Mladenove pjesme “Džaba Džaba”. Burnać ju je snimio sa zagrebačkim hard core punk bendom Shin kao zafrkanciju i svojevrsnu parodiju na pošast cajkaške glazbe po zagrebačkim klubovima. Rocku, koji je u istoj izdavačkoj kući Only Records, svidio se dio “džaba - džaba” pa je tražio da s Burnaćem snimi duet.

POGLEDAJTE VIDEO:

- To je prvi hrvatsko-kineski duet u povijesti, totalno luda i otkačena pjesma zezalica - zadovoljan je Burnać. Pristao je na ovu neobičnu suradnju jer mu je ideja bila simpatična. Nije tada razmišljao da će pjesma ići izvann našeg tržišta, na ono golemo, kinesko. Svidjelo mu se i da će tako postati jedini etablirani hrvatski pjevač, koji je snimio duet s Kinezom. Po završetku spota kojeg režira Marko Dimić, Rock dolazi u Zagreb na svečanu promociju.

Suradnja bez prevoditelja

I Mladen se jako veseli putu u Kinu, gdje je već i dogovoreno gostovanje neobičnog glazbenog dvojca u mnogim tv emisijama. Kantuatuor je veliki ljubitelj kineske kuhinje, pa jedva čeka kušati njihove delicije. Njihov jezik mu se čini težak i nema ga namjeru učiti. Govori ga, kaže, direktor izdavačke kuće pa će Mladenu prevoditi što god zatreba.

- Svugdje sam već pjevao po svijetu ali ne i u Kini. Njihova mi glazba nije poznata, zato i ne očekujem baš ništa od moje pjesme u tako ogromnoj zemlji. Imaju milijune pjevača i sumnjam da je tamo baš tako lako uspijeti. Ali hrvatski jezik im je totalna egzotika, i sigurno ćemo duetom izazvati zanimanje - kaže Burnać.

Dodaje da će biti zadovoljan zavrti li se njihov duet makar ponekad. To bi, kaže, bio ogroman uspjeh s obzirom na tako mogoljudnu zemlju. Očekuje da se pjesma i spot zavrte na jesen, a do tada Mladen pjeva po Jadranu i odmara.

Pjesma zezalica

Kineskom reperu Rocku svidjela se Burnaćeva pjesma “Džaba, džaba” i sad je pjevaju pola na hrvatskom, pola na kineskom.

VIDI OVO: 7 najpoznatijih plus size modela na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 12.08.2018.

    Odličan, talentiran i uvijek zanimljiv BRAVO

  • Papatest 12.08.2018.

    Sada će prodati milijardu ploća o tome je vazda sanjao da netko sluša njegovu brljotinu

  • lidijablue 11.08.2018.

    Burnać je najoriginalniji od svih estradnjaka, svaka čast na ideji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare