To je to što me zanima!

Camilla htjela rastaviti Kate i Williama: Ona je samo pučanka

Camilla se sada dobro slaže s Kate, no nekada je govorila da nije 'lijepa nego samo blijeda'. Bila je ljubomorna na njezinu i Williamovu vezu i strahovala je da će zasjeniti nju i Charlesa kao kraljevski par
Vidi originalni članak

Američki novinar Christopher Andersen (69) u knjizi 'Igra kruna: Elizabeth, Camilla, Kate i Prijestolje' otkrio je kako je Camilla Parker-Bowles (71) nagovarala muža, princa Charlesa (69) da uvjeri svog sina Williama (36) da ostavi Kate Middleton (36). 

Njoj je smetalo što je Kate obična pučanka i nema nikakvu kraljevsku pozadinu te je tvrdila kako je 'nižeg roda' i nije dobro da postane dio njihove obitelji. Camilla se sada dobro slaže s Kate, no nekada je govorila da nije 'lijepa nego samo blijeda'. Bila je ljubomorna na njezinu i Williamovu vezu i strahovala je da će zasjeniti nju i Charlesa kao kraljevski par. 

- Camilla, suštinska 'Crna kraljica' krila se u sjeni desetljećima osuđena kao preljubnica sklona intrigama i zla žena, a krivilo ju se i za smrt njezine suparnice Diane, jedne od najvoljenije i najcjenjenije figure u svijetu - piše Andersen u knjizi. Camilla je čekala svoje vrijeme i njegovala svoju sliku te je s vremenom spasila dovoljno svoje reputacije da si osigura mjesto pokraj princa te svoju budućnost. 

- Mlada, graciozna, pametna i zadivljujuća 'Bijela kraljica', poznata kao obična Kate, postala je dio svjetske mašte čak i prije nego što je mogla službeno položiti pravo na srce svog kraljevskog ljubavnica - napisao je Andersen.

Tvrdi kako je Kate unatoč 'nedostatku pedigrea' i iskustva 'Crne kraljice' dokazala da je nevjerojatno strpljiva i svojom je lukavošću preživjela kraljevske drame i dvorske intrige. Princ i Kate su prekinuli nakon šest godina veze što je razveselilo Camillu, no brzo su se pomirili. 

- Bili smo jako mladi, bilo smo na fakultetu, tražili smo sebe, a kako smo različitih karaktera, prekid je bio način da nađemo svoj put i odrastemo - objasnio je svojedobno William. Kate je istaknula kako tada nije bila sretna, ali ju je razdvajanje s princom ojačalo. 

- Saznate neke stvari o sebi koje dotad niste shvaćali, mislim da vas veza može previše obuzeti i zato zaista cijenim to vrijeme kad sam bila sama, iako tad nisam tako razmišljala - objasnila je vojvotkinja od Cambridgea.

Kate i William su se vjenčali 2011. te imaju sinove Georgea (5) i četveromjesečnog Louisa i kćer Charlotte (3). 

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Miroslav Škoro ili Thompson?

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 11.09.2018.

    uvijek neki problemi u kraljevskoj obitelji

  • kontramrakukontrasili 11.09.2018.

    Ja neznam kaj ti mora bit da se "popenješ" na ovu Camillu

  • Kovalski 11.09.2018.

    Ovoj camilli samo metla nedostaje da ju zajase.

Komentiraj...
Vidi sve komentare