To je to što me zanima!

Crni komplet i bijela čipka: Ovako zavodi Barbara Šegetin

Šegetinka se krajem lipnja pohvalila fotografijom zaručničkog prstena na ruci čime je šokirala prijatelje. Mjesec dana ranije završila je u beogradskoj bolnici zbog, kako je rekla, pada imuniteta
Vidi originalni članak

Manekenka i bivša stanarka 'Big Brothera', Barbara Šegetin (28) rado i često na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima pozira u oskudnim izdanjima, a sada je svoje pratitelje počastila s čak dvije takve 'poslastice'.

POGLEDJATE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvo je pokazala kako zavodi u bijelom čipkastom bodiju kojim je prekrila 'strateška' mjesta i naglasila guzu, a nakon toga na InstaStoryju se pohvalila crnim kompletom seksi donjeg rublja.

BIVŠA BIG BROTHER ZVIJEZDA Barbara se pohvalila zarukama: Dijamant je izabrala u Tiffanyju

Podsjetimo, Barbara se krajem lipnja pohvalila fotografijom zaručničkog prstena na ruci čime je šokirala prijatelje. 

- Čestitam Barbie i sretno u budućem braku - bio je samo jedan od komentara kojom su joj pratitelji čestitali na lijepoj vijesti.

Mjesec dana ranije završila je u beogradskoj bolnici zbog, kako je rekla, pada imuniteta gdje je bila zadržana nekoliko dana. Tada je njezina prijateljica objasnila da Barbari treba odmor od problema zbog kojih joj je i pozlilo.

VIDI OVO: Kylie svima pokazala svoju kolekciju torbica i pola njih su Birkinice

Idi na 24sata

Komentari 50

  • jack_daniels_1 18.08.2018.

    Kva, kva, kva...

  • frenky___ 17.08.2018.

    Uhhhh kak bi ju prasnuul😍😘😍😘

  • turhan 17.08.2018.

    Recite sta hocete,ali ova je sa operacijama i dalje bomba. Ako netko ima para za plasticne operacije ja nemam nista protiv. Nije nikome nista ukrala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare