To je to što me zanima!

Davorka Dalić ponovno osvaja: Oduševila je i Ćiru Blaževića...

U Varaždinu su sugrađani izbornika nogometne reprezentacije iznenadili spektakularnim dočekom, a sada su on i supruga odlučili napraviti vlastitu zabavu u svojoj vikendici na Dravi
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić (51) je nakon povijesnog uspjeha na Svjetskom nogometnom prvenstvu priredio tulum u svojoj vikendici na Dravi. Sa suprugom Davorkom (50) dočekao je brojne goste među kojima su, između ostalih, bili i 'trener svih trenera' Ćiro Blažević (83) te ministar financija Zdravko Marić (41).

Dalići su priredili pravu feštu na kojoj nije nedostajalo pjesme ni plesa, a Davorka je oduševila svojim zabavljačkim duhom. Niti Ćiro nije ostao ravnodušan na njezin šarm.

Uz rijeku gdje Zlatko dolazi razbistriti svoje misli, 'čagalo' se do kasnih večernjih sati. Zabavu nisu propustili ni Dalićevi sinovi, Toni (25)  i Bruno (20). Par je u braku 25 godina, a kako kaže izbornik, zajedno su prošli mnogo toga.

- Krenuli smo od nule. Bili smo cura i dečko koji su htjeli nešto napraviti od života. Željeli smo zajedno nešto izgraditi - kazao je svojevremeno Dalić.

Oboje su iz Livna, a upoznali su se još u srednjoj školi. Dalić je tada igrao za Hajduk, a Davorku je viđao na svoje slobodne dane. Kada je Davorka upisala fakultet u Splitu, Zlatko je potpisao ugovor za tadašnji Dinamo iz Vinkovaca (današnju Cibaliju) zbog čega su bili razdvojeni. 

Čim je ona diplomirala ekonomiju, par se zaručio i skupa su otišli živjeti u Varaždin gdje je Zlatko igrao za Varteks. Već nakon pola godine su se vjenčali.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Zlarin_Šibenik 20.07.2018.

    Bravo,Zlatko!Odmah narodu pokaži pravo lice da si Mamićev šegrt koji voli feštat s političarima.Nije se tribala plavuša skrivat,selo zna da je bila tamo s Jakovom,uzalud fake news da nije u Hr.

  • prcko vitamincic 20.07.2018.

    A ja b mislio da Ćiru može oduševiti samo kamera i kune.

  • tallija 20.07.2018.

    lijepa obitelj

Komentiraj...
Vidi sve komentare