To je to što me zanima!

Djelatnici Heathrowa proslavili rođendan Freddieja Mercuryja

Zaposlenici kompanije British Airways i zračne luke Heathrow pobjegli su od svakodnevice u čast legendarnom pjevaču grupe Queen, Freddieju Mercuryju
Vidi originalni članak

Suvereno je vladao svjetskom scenom, uvijek na vrhu i uvijek aktualan kao vodeći vokal grupe Queen, ali je malo poznato da je Freddie Mercury radio na odjelu prtljage u londonskoj zračnoj luci Heathrow.

U čast legendarnom pjevaču i njegovom rođendanu, te skoroj premijeri filma 'Bohemian Rhapsody', djelatnici zračne luke i kompanije British Airways su na originalan način odali počast nikad prežaljenom Freddieju. Terminal 5 se transformirao u plesni podij, na kojem su djelatnici odjela prtljage izveli koreografiju inspiriranu slavnim Mercuryjevim plesnim pokretima, a sve uz pomoć koreografa popularnih TV emisija Strictly Come Dancing (Ples sa zvijezdama) i X Factor. Nakon par tjedana napornog vježbanja, ekipa se doslovno 'oslobodila' rutine i iznenadila putnike plesnim pokretima baš poput Mercuryja, koji je u istoj zračnoj luci radio prije skoro 50 godina, netom prije nego što se pridružio skupini Queen i krenuo puniti arene diljem svijeta.

72. GODIŠNJICA ROĐENJA Freddie Mercury: Kršio je sva pravila kako bi postao legenda

Svi putnici koji su jučer, 5. rujna, stigli na Terminal 5 mogli su uživati u pjesmama grupe Queen, a mogli su i pogledati memorabilije koje su tamo bile izložene. Osim toga, u čast Freddiejevog rođendana je svaki putnik po imenu Freddie, Frederick ili Farrokh (Freddiejevo pravo ime) zajedno sa svojom pratnjom, bio pozvan u British Airways First lounge.

Film 'Bohemian Rhapsody' prikazuje Mercuryjev uspjeh od samih početaka i prikazuje prizore s Heathrowa, gdje je radio dok je živio u Felthamu, prije no što je postao zvijezda i jedan od najatraktivnijih rock ikona svih vremena.

- Freddie Mercury je neosporna legenda i bila nam je posebna čast i zadovoljstvo sudjelovati u obilježavanju njegovog rođendana baš ovdje, u zračnoj luci Heathrow, gdje je nekoć radio - rekao je jedan od djelatnika koji je sudjelovao u nastanku ovog videa, Adam Dewey.

- Moje kolege i ja koji su u ovome sudjelovali i uvježbavali koreografiju i please pokrete, ne možemo dočekati da vidimo lica putnika kad vide što smo pripremili! Sam film Bohemian Rhapsody je za nas bio velika inspiracija i ne možemo dočekati premijeru koja će se uskoro održati - dodao je kasnije.

THE WITCHER 'Superman' dobio glavnu ulogu u nadolazećoj Netflixovoj seriji

U cijelu igru ubacilo se i vodstvo zračne luke.

- Freddie Mercury je prava britanska ikona i oduševljen sam što sam sa svojim kolegama sudjelovao u proslavi njegovog kultnog života. Nadamo se da će putnici na Terminalu 5 uživati u iznenađenju koje smo im pripremili i da će im to biti jedinstvena dobrodošlica u Ujedinjeno Kraljevstvo - izjavio je jedan od managera luke Heathrow Virinder Bansal.

'Bohemian Rhapsody' se u hrvatskim kinima otvara 1. studenog u distribuciji Blitza.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bob_vox 06.09.2018.

    That's the spirit ! Svaka čast.

  • 06.09.2018.

    fora su :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare