To je to što me zanima!

'Dobio grudi': Ben Affleck je krenuo u teretanu i ošišao se

Od prošlog tjedna, svaki dan su ga vozili s odvikavanja u njegovu kuću kako bi vježbao nekoliko sati. Uvijek su ga pratili njegov trener i terapeut, izjavio je izvor blizak glumcu Afflecku
Vidi originalni članak

Holivudskom glumcu Benu Afflecku (46) izgleda da je dosadila frizura kakvu je imao, pa je odlučio posjetiti frizerski salon i 'srediti' ju. Ben je izgledao opušteno u majici, hlačama i kapi bejzbolske momčadi Boston Red Socks. 

- U subotu, Ben se ujutro ošišao u frizerskom salonu u Malibuu i proveo je neko vrijeme u svom domu prije nego se vratio na odvikavanje od alkohola - rekao je izvor za magazin People. 

Neko vrijeme je vježbao i u svojoj kućnoj teretani u Los Angelesu, iako u klinici gdje boravi postoji već jedna. Šuška se kako je prijateljima rekao da mu smetaju kile viška i 'grudi' koje je dobio.

- Od prošlog tjedna, svaki dan su ga vozili s odvikavanja u njegovu kuću kako bi vježbao nekoliko sati. Uvijek su ga pratili njegov trener i terapeut - izjavio je izvor. 

U četvrtak kada je glumac otišao kući vježbati, njegova nova djevojka Shauna Sexton (22) već je imala parkiran automobil ispred njegove vile. 

Ben je povlašen što se tiče 'izleta kući' jer ostali koji su na rehabilitaciji nemaju tu priliku. Nakon što je odradio nekoliko treninga, ljudi koji su ga vidjeli kažu da izgleda puno zdravije, piše Mirror. 

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Miroslav Škoro ili Thompson?

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ŠtangaŽelezni 11.09.2018.

    Ne želim biti licemjer, ali da imam toliku lovu našli bi me riknutog negdje na jahti sa tri sponze i glavurda bi mi bila u kili koke eto to je sretan kraj aj bok

  • trpaj_sirotinju 11.09.2018.

    kad vidiš takvu grdobinu s curom od 22 godine ne možeš a da se ne izdeprimiraš,makar ona bila čista sponza

  • lipomoremoje 11.09.2018.

    sve kaj ja vidim je izuzetno zadebljanje u području jetre

Komentiraj...
Vidi sve komentare