To je to što me zanima!

Dok mu sude, on i dalje pjeva "Ne može nam nitko ništa...!"

VLADAR PLESNOG PODIJA: Svadba je potrajala do 6 ujutro, a goste je zabavljala srpska folk pjevačica Rada Manojlović. Uzvanici su uživali u klasičnom svadbenom meniju
Vidi originalni članak

Tia Jurčić (31) i Mario Mamić (33) vjenčali su se u subotu u Zagrebu, a zvijezda plesnog podija bio je mladoženjin otac Zdravko.

POGLEDAJTE VIDEO:

On je zavladao plesnim podijem, skinuo košulju i zdušno zapjevao 'Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine!'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svadba je potrajala do 6 ujutro, a goste je zabavljala srpska folk pjevačica Rada Manojlović. Uzvanici su uživali u klasičnom svadbenom meniju na kojem su bili dalmatinski pršut, baranjski kulen, vinski gulaš i janjetina.

POGLEDAJTE VIDEO:


Zdravku Mamiću, njegovom bratu Zoranu, bivšem direktoru "Dinama" Damiru Vrbanoviću te porezniku Milanu Pernaru u Osijeku se sudi zbog optužbi da su NK "Dinamo", izvlačenjem novca, oštetili za nešto manje od 116 milijuna kuna, a državni proračun za barem 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • Johndenver 20.10.2017.

    Zora rudi nedelja se budi usred maja i mirisnog cveca dan vencanja i kraj momkovanja dan pocetka moga mirovanja Toci vina, oce stari dolaze mi svi drugari dolaze mi na vencanje i momacko oprastanje Sejo mila ruzmarin polomi za svatove kicevinu pravi nek kapija bude okicena nek svi vide da se svadba sprema Seja mila drugarice zvala kite svate majka deli cvece otac stari kraj muzike stoji prima goste srca punim srece Otac stari kraj muzike stoji prima goste i place od srece

  • Rusulica 18.10.2017.

    Kralj!

  • Kiks9286 17.10.2017.

    Tlak mi skoci kad vidim ovak nekaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare