To je to što me zanima!

Doris poručila suprugu: 'Pokupi baš sve stvari i stavi ih u kofer'

Otkako se Doris vratila na posao, Boris obavlja kućanske poslove, a kako bi voditeljica bila sigurna da napravi sve što želi, napisala mu je popis i istaknula neka ništa ne zaboravi
Vidi originalni članak

Otkako se glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (30) vratila poslu na Narodnom radiju, njezin suprug Boris Rogoznica (31) glavni je u kućanskim poslovima. Preuzeo je obveze, a kako bi Doris bila sigurna da je sve u najboljem redu, šalje Borisu poruke s popisom što sve treba napraviti tijekom dana. 

- Znači: staviti sušiti robu, odvesti Donata, kupiti cipele i čarape, Ritu odvesti veterinaru. Kad se vratiš doma staviti peći batke s krumpirima, mrkvom i ostalim povrćem i za to vrijeme opeglati sve što je već suho u košari. Staviti sve, sve, sve stvari koje su na tabureu i oko njega u kofer. Pokupiti s kvake od vrata košulje i moju crnu haljinu i uzeti iz ormara svoj crni sako. I doći po svoju voljenu ženicu u 12:30 ispred Narodnog radija. Može? - napisala mu je Doris za Valentinovo te napomenula nek ne zaboravi nešto. 

Inače, par je u braku od 2013., a zajedno imaju Donata (5) i sedmomjesečnu Gitu. Boris ponekad na društvenim mrežama objavi video kako zafrkava suprugu pa je nedavno objavio snimku na kojoj je pomaknuo kazaljke na satu i uvjerio Doris da kasni na posao.

U PAR MINUTA PRETVORILA SE U LJEPOTICU: 'Izgledaš potpuno neprepoznatljivo, kako je ovo moguće?'

Idi na 24sata

Komentari 179

  • Mindfreak 16.02.2019.

    Slazem se u potpunosti sa vodenim covijekom

  • savršena 16.02.2019.

    Koji ste vi licemjerni ljudi, to je cudo jedno Pa kako vas sram nije vise srati po drugome,ona njega ponizava, U CEMU?? toliko ste glupi da vam taj pileci mozak nije, prije nego sto ste ista napisali uključia lampicu ili je prigorila odavno ili pak nije ni postojala,kako znate da nije sprdnja, da nije samo ovo stavljeno za takve ko sto ste vi.. A na kraju krajeva i da je istina, pitam ove zenturace sto glumataju, kakvi su vasi "papucari", sto oni rade tj nerade? Mislite da se vasi nevide da su sakriveni 😂😂😂😂ajde, ajde, tamo zovite muza, decka, curu, zenu.. di je zapea/la nemojte da vas ljubomora pozdere, vise nego sto je.. 😏

  • 15.02.2019.

    Kako je ta objava od Doris,zapravo stara 🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare