Doris poručila suprugu: 'Pokupi baš sve stvari i stavi ih u kofer'

Otkako se Doris vratila na posao, Boris obavlja kućanske poslove, a kako bi voditeljica bila sigurna da napravi sve što želi, napisala mu je popis i istaknula neka ništa ne zaboravi
Vidi originalni članak

Otkako se glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (30) vratila poslu na Narodnom radiju, njezin suprug Boris Rogoznica (31) glavni je u kućanskim poslovima. Preuzeo je obveze, a kako bi Doris bila sigurna da je sve u najboljem redu, šalje Borisu poruke s popisom što sve treba napraviti tijekom dana. 

- Znači: staviti sušiti robu, odvesti Donata, kupiti cipele i čarape, Ritu odvesti veterinaru. Kad se vratiš doma staviti peći batke s krumpirima, mrkvom i ostalim povrćem i za to vrijeme opeglati sve što je već suho u košari. Staviti sve, sve, sve stvari koje su na tabureu i oko njega u kofer. Pokupiti s kvake od vrata košulje i moju crnu haljinu i uzeti iz ormara svoj crni sako. I doći po svoju voljenu ženicu u 12:30 ispred Narodnog radija. Može? - napisala mu je Doris za Valentinovo te napomenula nek ne zaboravi nešto. 

Inače, par je u braku od 2013., a zajedno imaju Donata (5) i sedmomjesečnu Gitu. Boris ponekad na društvenim mrežama objavi video kako zafrkava suprugu pa je nedavno objavio snimku na kojoj je pomaknuo kazaljke na satu i uvjerio Doris da kasni na posao.

U PAR MINUTA PRETVORILA SE U LJEPOTICU: 'Izgledaš potpuno neprepoznatljivo, kako je ovo moguće?'

Idi na 24sata
 
Komentari (179)
 • Deleted user

  Hahahahhahahah.Kako ga omalovažava pred svima. Ima i drugih muškaraca koji sve to rade ali to ne izgleda tako papučarski. Dominantna riba.

  14. 2. 2019,   15:57
 • Aquamen

  Iritantna do bola kolko god glumila humorističnu i pristupačnu gospoju

  14. 2. 2019,   15:48
 • edgaralan13

  Uopće ne sumnjam u to,tako mi i izgleda,"naređivački tip",znam još takvih primjera a tipovima iz takvih veza skoro svaka rečenica počinje sa "Moja žena ovo,moja žena ono,moja žena ovako,moja žena onako"...

  14. 2. 2019,   15:58
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.