Ekipa iz 'Noćne more' te želi vidjeti u novom Videostaru

Iskoristite priliku i postanite YouTube zvijezda, poručuju Cezar, Slađa i Braco. Ako misliš da bar tvoj prijatelj ima šanse, 'cinkaj' ga i zaradi 1000 kuna
Vidi originalni članak

Svi mladi se trebaju prijaviti na Videostar, znamo da ste talentirani i ne čekajte. Pokažite svoj talent, kazali su Braco, Cezar i Slađa iz legendarne "Noćne more" Željka Malnara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Your browser doesn’t support HTML5 video


 

Legende noćne more pozvale u sve kreativce, beauty blogere i gamere da se prijave na najzabavniji online talent show kojeg priprema JoomBoos. 

- Nekada si sam trebao uložiti velike novce da bi snimio pjesmu i pokazao svoj talent. Sada ne moraš. Iskoristi ovu priliku i postani zvijezda - savjetuje Slađana Petrušić Slađa.

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood.

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja. 


Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada.  
 

Idi na 24sata
Komentiraj, znaš da želiš!
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.