To je to što me zanima!

Frontmen grupe Prodigy Keith Flint preminuo je u 50. godini

Britanski glazbenik Keith Flint umro je u ponedjeljak u jutarnjim satima. Smrt se ne vodi kao sumnjiva, a tijelo je poslano na obdukciju...
Vidi originalni članak

Zvijezda britanske grupe 'Prodigy', Keith Flint umro je u 50. godini, prenosi The Sun. Pjevač je preminuo u ponedjeljak u svom domu u Essexu, a uzrok smrti još uvijek nije poznat. Policija je zaprimila poziv u ranim jutarnjim satima. 

- Nažalost, 49-godišnjak je proglašen mrtvim na mjestu. Smrt se ne vodi kao sumnjiva, a tijelo je poslano na obdukciju pa će se uskoro znati više - izjavila je britanska policija. O svemu se odmah oglasio i njegov shrvani kolega Liam Howlett (47) na službenom Instagramu grupe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vijest je istinita. Ne mogu vjerovati da ovo govorim, ali naš brat Keith oduzeo si je život ovog vikenda. Šokiran sam, jeb... ljut, zbunjen i slomljenog srca - napisao je glazbenik. 

Britanski sastav karakterističnog elektroničkog zvuka, odnosno trojac Keith Flint, Liam Howlett i Maxim, glazbeni su put započeli 90-ih.

Izdali su četiri albuma, dvije kompilacije i 19 singlova, a neki od njihovih najboljih uradaka su 'Firestarter''Breathe', 'Out of Space', 'Smack My Bitch Up' i 'Voodoo People'.

Grupa je posebno poznata po nastupima uživo, a nekoliko puta nastupali su u Hrvatskoj. Prvi koncert imali su 2005. u Domu sportova, a tri godine poslije opet su gostovali u Zagrebu. U Umagu na 'Exit festivalu' nastupali su 2016. i 2017.

Keith je postao ikona britanske glazbene scene energetičnim nastupima, neobičnim frizurama i mnoštvom tetovaža. Od 2006. je bio u braku s japanskom DJ-icom Mayumi Kai.

Idi na 24sata

Komentari 349

  • su57f22 05.03.2019.

    PRODIGY bend moje mladosti najaci ikad

  • Ivanuska_1 04.03.2019.

    Zalosno sta rec?! R.I.P.-Keith Flint

  • najindustrijalizovanija 04.03.2019.

    Inače ne volim takvu vrstu muzike ali firestarter je vrh

Komentiraj...
Vidi sve komentare