To je to što me zanima!

Hrvatski Gardaland u znaku megapopularne grupe ABBA

Retro vožnja na kakvoj još niste bili! Koncert najtraženijih izvođača ABBA-e, predstave, performansi i lude vožnje vraćaju vas u prošlost u Fun parku Biograd.
Vidi originalni članak

Fun park Biograd pripremio je posebnu večer za sve svoje posjetitelje. U petak 24.8.2018 vratit ćemo se u prošlost, vrijeme kada su mase poharale velike koncerte i disko klubove, vrijeme bliještećih kostima pjevnih ritmova. To je doba kada je svjetskim pozornicama vladala najpopularnija pop grupa svih vremena ABBA. Pop institucija, jedan od najoriginalnijih i najpopularnijih bendova ikada.

ABBA-u će izvoditi jedan od najtraženijih bendova u regiji. Oni koji su ih slušali znaju da zvuče identično kao ABBA, stoga ni ne čudi što je taj hvaljen band angažiran po svim svjetskim turističkim destinacijama. Bend Abbazia iz Rijeke sačinjen od istaknutih glazbenika koji s pravom nose epitet i priznanje autentične izvedbe popularne ABBA-e. Zahtjevne vokalne dionice spojile se majka i kći Jozefina i Eni Jurišić. Jozefina poznata kao lead vokal nekad popularne riječke grupe 777, a hvaljena Eni polufinalistica Voicea, koja se nedavno predstavila i na Zagrebačkom festivalu. Muški dio benda čine Branko Fućak -pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao 6 pjesama za Eurosong.
 

Bend Abbazia nastupio je i na zimskim Olimpijskim igrama – Sestriere 2006. Ono što vam ova hvaljena riječka skupina po prvi puta može predstaviti u Fun parku Biograd je upravo autentični zvuk ABBA-e, koji će vas direktno prebaciti u pop ABBA groznicu 70-tih i 80-tih godina.

Uz odličan nastup Abbazie Fun park Biograd već od 15 sati popodne počinje s atraktivnim tematskim sadržajima. Za sve ABBA poklonike, a i sve koji žele zabavu ovaj glazbeno scenski vremeplov uz obilje zabave i ludih vožnji bit će prava ljetna poslastica, što je dovoljan razlog da nikako ne propustite ovu jedinstvenu pop disko groznicu i zaplešete u na popularne „ABBA tonove“. Ulaz u park slobodan, a kupone za dnevne pojedinačne vožnje ili ulaznice za neograničene vožnje nabavite na ulazu.

VIDI OVO: 7 znakova da vam partner nije vjeran.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • AnemariVrscaj 22.08.2018.

    Waterloo,Mamma Mia,The winner takes it all

Komentiraj...
Vidi sve komentare