To je to što me zanima!

Ivana Delač zatražila je razvod nakon što joj je muž pritvoren

Iz poštovanja prema našem sinu i obiteljima ne bih željela ulaziti u detalje pravosudnih postupaka bivšeg supruga niti o njima ikada javno govoriti, rekla je Ivana kojoj je teško čitati svoje ime u člancima
Vidi originalni članak

Nakon 13 godina zajedničkog života, prije dva mjeseca predala sam zahtjev za razvod, rekla je bivša Miss Universe Ivana Delač (38) za Story. Do te odluke je došlo jer je, nakon što je njezin bivši suprug Ivica Đolo (39) pritvoren prije skoro četiri mjeseca, saznala informacije za koje do tada nije znala. 

- Iz poštovanja prema našem sinu i obiteljima ne bih željela ulaziti u detalje pravosudnih postupaka bivšeg supruga niti o njima ikada javno govoriti - rekla je Ivana kojoj je, kako kaže, teško čitati svoje ime u člancima. Nada se da će to sada prestati kada je 'bivša supruga'. 

Ivana se sa sinom Noom preselila na novu adresu te se sada mora sama o njemu brinuti. Donijela je, kako kaže, apsolutno ispravnu odluku za sebe i svoje dijete te trenutno pokušava pronaći mir nakon turbulentnog razdoblja. U razgovoru je otkrila i kakav joj je odnos sa sinom s kojim puno razgovara i stalno su zajedno.

- Između nas nema tabua, o svemu možemo otvoreno pričati. Odličan je u školi i nastojat ćemo da se ova situacija ne odrazi na daljnje školovanje. Pokušat ćemo ga maksimalno zaštititi - rekla je Delač. Dodaje da kada dobijete dijete, svaki dan je novi izazov, a najteži je odgojiti ih da postanu dobri ljudi, da uvažavaju i poštuju druge. 

Ivana je 2003. osvojila titulu Miss Universe Hrvatske koja joj je puno pomogla u svijetu mode i manekenstva. Diplomirala je na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te se okrenula poduzetničkim vodama. Jedan od njezinih najuspješnijih projekata su Riječke stepenice. 

Podsjetimo se, poduzetnik Đolo završio je iza rešetaka jer je pištoljem pokušao orobiti mjenjačnicu, a prije toga ga se teretilo uglavnom za prevare. 

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Hiroo_Onoda 18.09.2018.

    Površno sam pomislio da je u pitanju neki Hrvatski klasik (mito, utaja i slično), kad ono sa samokresom u mjenjačnicu. Punokrvni gangsteraj! Ako ništa drugo, čovjek je bio odlučan i veoma poduzetan.

  • cobi 12.09.2018.

    Bravo!"Prava zena" 25 sata ..... ... ..... . ....!Jel lijepo leglo?

  • 12.09.2018.

    sve su iste fux de luxe

Komentiraj...
Vidi sve komentare