To je to što me zanima!

Ivana Vida ljuta zbog računa za vodu: Ne želi platiti 690 kuna

Ako sam rekla da u zgradi cijev nigdje nije pukla, da voda iz kotlića ne curi i da sedmi mjesec nisam boravila u stanu, postavlja se pitanje koga vi pravite budalom, upitala je Vodoopskrbu supruga Domagoja Vide
Vidi originalni članak

Provjeravajte svoje račune za vodu jer ovo što oni rade je teški bezobrazluk. Dobrodošli u Hrvatsku gdje račun za vodu koju nisi koristio iznosi 691,66 kuna. E, Hrvatska moja, prevaro, komentirala je danas ma društvenoj mreži ljutita Ivana Vida (24). Supruga nogometaša Domagoja Vide (28) i bivša Kraljica Hrvatske požalila se prijateljima na grešku s računom za vodu i pokazala mailove koje je poslala Vodoopskrbi i odvodnji u Zagrebu. 

- Napisali ste mi litaniju, a niste ništa pametno rekli. Ako sam napisala da u zgradi cijev nigdje nije pukla, da voda iz kotlića ne curi i da sedmi mjesec nisam boravila apsolutno niti jedan dan u stanu, postavlja se pitanje koga vi pravite budalom - pitala je Ivana Vodoopskrbu. Dodala je kako im šalje račun za kolovoz koji iznosi 80,07 kuna što je u redu jer je ni taj mjesec nije bilo. 

 

- Ako je pukla cijev i ovo sve što vi navodite da bi moglo biti pitanje je sljedeće: 'Zašto je račun za osmi mjesec 10 puta manji?' Bilo bi logično da je sličan računu od prethodnog mjeseca. Izvolite izaći na teren i provjeriti stanje brojila jer ovaj račun od 691,66 kuna za sedmi mjesec neću i ne želim platiti - upozorila je nogometaševa supruga. 

- Tipična hrvatska prevara. Pa ako prođe - prođe. Evo, nažalost kod mene 10 puta veći račun nije prošao. Poduzmite mjere i malo bolje obavljajte svoj posao - rekla je Ivana. Dodala je kako su odgovori Vodoopskrbe da su instalacije krive presmiješni. 

- Nemoj me samo lagati, petljati, muljati. Bljak - istaknula je bivša Kraljica Hrvatske. Tvrdi kako obitelj Vida ne namjerava podmiriti račun, pa će se vidjeti negdje na nekom mjestu s tužbama. 

- A ljudi koji očitavaju brojila očito ne znaju pisati stvarne brojke s brojila, pa ljudima platite liječnički pregled uključujući i pregled kod okuliste - zaključila je Ivana. 

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Miroslav Škoro ili Thompson?

Idi na 24sata

Komentari 302

  • nećuništadaradim 13.09.2018.

    Tusirati se osam puta dnevno liti i zalivati vrta, pa se cuditi kako su racuni veliki. E moja kraljice...

  • davor430 12.09.2018.

    prelijepa je

  • iza ekrana 12.09.2018.

    Žena je vjerovatno u pravu ali to treba riješiti sa vodoopskrbom a ne preko društvenih mreža.

Komentiraj...
Vidi sve komentare