To je to što me zanima!

'Kad mogu kraljice, mogu i ja': Neda je objavila fotku s Titom

Ukraden ima 190 tisuća fanova na društvenoj mreži, a neki od njih ostavili su joj komentare da je 'prava kraljica'. Prije nacionalnog parka, pjevačica je boravila u Puli, gdje je imala nastup...
Vidi originalni članak

Pjevačica Neda Ukraden (68) pozirala je pored fotografije bivšeg predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita na Brijunima gdje mu je bila rezidencija. 

- Nisi bio na Brijunima ako se ne slikaš s Titom. Kad je mogla kraljica Elizabeta II., Fidel Castro, carevi, kraljevi, predsjednici, Sophia Loren, Pavarotti... mogu i ja - kaže Neda. 

Ukraden ima 190 tisuća fanova na društvenoj mreži, a neki od njih ostavili su joj komentare da je 'prava kraljica'. Prije nacionalnog parka, pjevačica je boravila u Puli, gdje je imala nastup.

- Kakva antikna građevina, kakav spomenik - komentirala je pjevačica uz fotografiju ispred Arene. 

Dok je još ljeto bilo u punom sjaju, Neda je uzela koji dan odmora od nastupa i uživala na plaži. Ljetovala je u Malinskoj te se pohvalila zavidnom linijom koju ima iako je prešla šezdesete. 

- Spremna sam za plažu, nosim i bikinije. Moje tijelo sasvim pristojno izgleda za godine koje imam. Nije mi ono najveći adut, ali ga se ne moram sramiti - rekla je Ukraden. Dodala je da se za njezin izgled pobrinuo 'photoshop by dragi Bog'.

VIDI OVO! Šokantna prijateljstva: Ove zvijezde su best frendovi i nitko to nije znao!

Idi na 24sata

Komentari 98

  • LjiljanaMilovanovic 13.09.2018.

    Bravo Nedo bar si iskrena, svi smo mi ili vecina bili Jugoslaveni i voljeli Tita takvo je vrijeme bilo. A sada kao svi nesto pljuju po proslosti, doslo vrijeme ako nisi veliki Hrvat ili Srbin onda si izrod, a jada naroda.

  • Plavusa 13 Pink G 10.09.2018.

    Eeee treba nama jedan Tito sada vise nego ikada da svu ovu pljackasku gamad potrpa tamo gdje spada.

  • 10.09.2018.

    nikad više predsjednika kao drug tito bio je za radnike

Komentiraj...
Vidi sve komentare