Kći Ivana Perišića (4) krenula u avanture: 'Manu je školarka'

Djevojčica je ovoga ljeta proslavila svoj četvrti rođendan samo nekoliko dana nakon vjenčanja Ivanovog kolege i prijatelja Vedrana Ćorluke i njegove odabranice Franke...
Vidi originalni članak

Kći Ivana Perišića (29) i njegove supruge Josipe (30), malena Manuela (4) već kreće u svoje prve (pred)školske avanture. 

- Manu je školarka - pohvalila se Josipa na društvenoj mreži, a prijateljica i pjevačica u usponu Franka Batelić (26) poželjela je malenoj sreću. 

Djevojčica je ovoga ljeta proslavila svoj četvrti rođendan samo nekoliko dana nakon vjenčanja Ivanovog kolege i prijatelja Vedrana Ćorluke (32) i njegove odabranice Franke. 

Uz Manuelu, par ima i sina Leonarda (5). Djeca su već poznata javnosti jer roditelji često na društvenim mrežama objavljuju njihove zgode i nezgode. Dok je trajalo svjetsko prvenstvo, za svoga oca su vatreno navijali te su obukli dres s očevim imenom i zagrljeno gledali utakmicu. 

Uz vjerno navijanje i gledanje očevih utakmica, Perišićevi su se na društvenim mrežama pohvalili da Leo i Manu često znaju pokazati da imaju talenta za ples. 

Leonardo ima talenta i za nogomet. 

- Samo prečke i stative. Nema gola. Isti ćaća - našalio se Perišić jednom prilikom. 

Ivan i Josipa su se upoznali upravo u školskim klupama. Nogometaš se u svoju sadašnju suprugu zaljubio u trećem razredu srednje škole kada su sjedili zajedno u klupi. Vjenčali su se u tajnosti u Splitu prije šest godina, a trenutno žive u Italiji gdje Ivan igra za Inter Milano. 

Idi na 24sata
Komentari (22)
 • špricer_1

  Pjevacica u usponu.ahaha. a ja sam zidar u malteru

  12. 9. 2018,   14:54
 • bree77

  Ma dajte prestanite sprdati Franku sa ovim pjevačica u usponu, zbilja zezate...

  12. 9. 2018,   14:32
 • maestro2

  Ali ova škola je za 6+ ako me razumijete

  12. 9. 2018,   14:34
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.