To je to što me zanima!

Kim Kardashian: Plačem svaki dan radi svoje velike stražnjice

Kim je pozirala u trešnjinom cvijeću, a njime je prekrila i 'strateška' mjesta poput grudi i stražnjice. Reality zvijezdu je dio fanova napao tvrdeći da je iskopirala pjevačicu Beyonce
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (37) trenutačno reklamira novu kolekciju kozmetike, a kao i većinu svojih proizvoda, to čini u polugolom izdanju. Kardashianka je liniju ruževa, rumenila i sjenila za oči nazvala 'Trešnjinim cvijetom', a istaknula je kako ju je inspirirala njezina ljubav prema drveću obojenom u ružičasto. 

Kim je pozirala u trešnjinom cvijeću, a njime je prekrila i 'strateška' mjesta poput grudi i stražnjice. Reality zvijezdu je dio fanova napao tvrdeći da je iskopirala pjevačicu Beyonce (37) koja je na sličan način otkrila da nosi blizance Rumija i Sir Cartera (1). 

- Beyonce je koristila cvijeće na fotografijama na kojima je predstavila svoju drugu trudnoću. Budi kreativna i nađi svoj stil - savjetovali su obožavatelji Kardashianki. Drugi su komentirali da to na slikama nije Kim jer su previše dorađene, a usporedili su ju i s pjevačicom Cher (72). 

Reality zvijezda se nedavno požalila kako joj se ne sviđa njezina 'golema pozadina'. Kim je o tome progovorila u showu 'Keeping Up With the Kardashians' kada joj je sestra Kourtney (39) rekla da njezina stražnjica izgleda ogromno kada sjedne. Kris Jenner (62) upozorila je kćer da nije lijepo što tako komentira sestru. 

- Ona voli imati veliku stražnjicu, ne govorim ništa uvredljivo - opravdavala se Kourtney. Kim joj je objasnila da to nije uopće tako. 

- Ne volim to. Plačem zbog toga svaki dan - rekla je Kardashianka obitelji. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • bree77 12.09.2018.

    Možeš misliti, suza suzu stiže sad kad si svašta upumpala u nju.... Nije baš lijepo jel da?

  • Mercedes s klasa 12.09.2018.

    Možeš se izgubiti u njezinoj guzici

  • eddy1973 12.09.2018.

    Kad prdne oko osam ujutro zvuk se čuje tek oko 12...

Komentiraj...
Vidi sve komentare