Klavijaturist 'Nick Cave & The Bad Seedsa' umro u 58. godini

Jedne večeri kad smo se svi dobro napili, oko četiri ujutro Conway je sjeo za klavir u hotelskom baru u Koelnu i zapjevao nam Streets of Laredo svojim sjetnim, nježnim stilom i na trenutak je svijet stao, rekao je Cave
Vidi originalni članak

Dugogodišnji klavijaturist Nick Cave & The Bad Seedsa, Conway Savage, umro je u dobi od 58 godina nakon izgubljene bitke sa zloćudnim tumorom na mozgu, objavili su njegovi prijatelji na Facebooku. 

Conwayau je tumor dijagnosticiran 2017., nakon čega se povukao iz banda i započeo liječenje, prenio je BBC. Na njegovo je mjesto došao Toby Dammit.

Vijest o Conwayavoj smrti na službenoj stranici su potvrdili i članovi banda, kojemu se pridružio 1990. 

- Naš dragi Conway preminuo je u nedjelju navečer. Član Bad Seedsa gotovo trideset godina, Conway je bio ona anarhična nit koja se provlačila kroz sve žive izvedbe banda. Svi smo ga jako voljeli... i članovi banda i obožavatelji - piše u objavi The Bad Seedsa. 

- Jedne večeri kad smo se svi dobro napili, oko četiri ujutro Conway je sjeo za klavir u hotelskom baru u Koelnu i zapjevao nam Streets of Laredo svojim sjetnim, nježnim stilom i na trenutak je svijet stao. U tom trenutku ondje nije bilo osobe koja nije pustila suzu - rekao je Cave. 

Idi na 24sata
Komentiraj, znaš da želiš!
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.