Koja drama: Dvije obitelji su se našle na suprotnim stranama

Vrlo često u našoj povijesti na zavađenim stranama našle su se obitelji koje su se bavile istim poslom. No vrlo često je na koncu ljubav bila ta koja ih je dovela do sretnog rješenja
Vidi originalni članak

Premda su mnogi mislili kako to nije moguće, ova godina pokazala je kako su romantične komedije i dalje u igri. Komedija 'Suludo bogati Azijci' tako je ove godine vladala kino blagajnama u nekoliko navrata, a i drugi dio komedije 'Mamma Mia' pokazao se kao podosta uspješan.

STALNO MIJENJAJU Opet promjene: Dodjela Oscara bit će drugačija i ove godine...

U tom će se ozračju naći i film 'Mala Italija', s Emmom Roberts i Haydenom Christensenom u glavnoj ulozi. U pitanju je moderna verzija jedne od najklasičnijih i najpoznatijih Bardovih tragedija, 'Romea i Julije'. Jasno, kako je u igri prepričavanje, i to komično, tako u stvari nitko neće umrijeti u ovoj verziji, već će se svi smijati.

Nakon povratka kući, Nikki Angioli (Emma Roberts) otkriva da se u kvartu u kojem je odrasla malo toga promijenilo. Ipak, na tom istom mjestu na kojem vrijeme kao da je stalo, Nikki pronalazi ljubav iz neprijateljskih redova.

ODLAZI IZ GLAZBE? Nova karijera na obzoru: Hoće li Lady GaGa postati glumica?

Kada očevi dviju konkurentskih pizza restorana saznaju da su se njihova djeca međusobno zaljubila, odluče organizirati kulinarski obračun. Međutim, dvoje mladih iz obitelji nisu jedini koji moraju skrivati svoju romansu...

Pogledajte video

Režije ove romantične priče prihvatio se iskusni redatelj takvih filmova, Donald Petrie, iza kojeg stoje komedije 'Cura na zadatku', 'Kako se riješiti frajera u deset dana' i 'Turner i Hooch', da spomenemo samo neke. U glavnoj je ulozi bivši jedi, Hayden Christensen, dok glavnu žensku ulogu popunjava Emma Roberts, starog Erica kći.

Film 'Mala Italija' u kina dolazi 22. studenog u distribuciji Blitz filma.

Idi na 24sata
Komentiraj, znaš da želiš!
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.