To je to što me zanima!

Ljetne radosti: BB Anči hvali se atributima na Santoriniju

Kovačec je iz Big Brothera izbačena odlukom gledatelja krajem ožujka, nakon 50 dana showa. Najviše su joj nedostajali dečko, pas i izlasci s prijateljicama
Vidi originalni članak

Baš kao što su to već učinile brojne 'vladarice' Instagrama, i bivša stanarka Big Brother kuće Ana Kovačec (24) pokazala je kako se provodi na odmoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ana je otputovala na Santorini gdje je pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu dok je u prvi plan stavila svoje atribute.

DAJTE JOŠ RUNDU! Iz Big Brother kuće otišli su u konobare: Gosti nas prepoznaju

'Vrući' prizor svidio se se njezinim brojnim pratiteljima među kojima su bile i bivše reality cimerice Renata Nemeček i Ana Marković.

Inače, Kovačec je iz Big Brothera izbačena odlukom gledatelja krajem ožujka, nakon 50 dana showa. 

- Najviše mi je nedostajao dečko. Falili su mi i moj pas, prijateljice te izlasci - rekla je Ana. U realityju se najviše zbližila s Lidijom Marić Ribicom (45) i Lucijom Stojak (23). 

ŽIVOT NAKON REALITYJA BB Marin je za novu pjesmu ‘iskeširao’ čak 30.000 kuna

Nekoliko tjedana kasnije pohvalila se novim poslom. Naime, Zagrepčanka je počela raditi kao voditeljica studijskih igara za internacionalnu lutriju. U projekt su uključene i bivša kraljica Hrvatske Tina Katanić (34) i Jelena Katarina Kapa (25), koju hrvatska javnost pamti kao bivšu Miss turizma. 

VIDI OVO: Kardashianke opet uhvaćene kako photoshopiraju slike.

VIDI OVO: 5 stvari koje muškarci ne primjećuju za vrijeme seksa.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • PeroTikulić 07.08.2018.

    Riga mi se od ovakvih faca, plastičnih, napumpanih gubica kojima je duckface stalni izraz.

  • mad975.IA 07.08.2018.

    nakaradno deformirane usnice. žalosno

  • Elel_1 06.08.2018.

    Sponza obična, za to se ne moraš puno namučiti u životu osim što treba želudac haha Sa likom od 53 god,koji ima kćer od 27 god, gospodin sijedi pa je to sigurno velika Ljubav, pala na prvi pogled. Fuj. Nemaju srama ni jedan ni drugi, al kad je za obostranu korist onda to ovako izgleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare