To je to što me zanima!

Golišava Madonnina kći šokira: Dlakavih nogu prošetala pistom

Manekenki su ispod hlača provirile crne gaćice koje je navukla skoro do pupka, a iz kose joj je izvirivalo zeleno perje. Lourdes je ranije kao i njezina majka ponosno pozirala s uzdignutim, neobrijanim pazusima
Vidi originalni članak

Kći pjevačice Madonne (60) i bivšeg tjelohranitelja Carlosa Leona (52) imala je jučer 'dojmljivu' modnu kombinaciju za pistu na Tjednu mode u New Yorku. Lourdes Maria Ciccone Leon (21) bila je model za kolekciju 'Gypsy Sport Spring Summer 2019', a prošetala je sa školjkama umjesto grudnjaka i u poderanim 'boyfriend' trapericama.

Manekenki su ispod hlača provirile crne gaćice koje je navukla skoro do pupka, a iz kose joj je izvirivalo zeleno perje. No na Madonninoj kćeri su se najviše isticale njezine dlakave noge koje se, kako se čini, nije depilirala barem dva tjedna. Lourdes je ranije kao i njezina majka ponosno pozirala s uzdignutim, neobrijanim pazusima.

Kći pjevačice, koja se fotografijom s piste pohvalila na društvenoj mreži, nekoliko godina se bavi manekenstvom, a radila je za poznatu dizajnericu Stellu McCartney (46) koja je Madonnina prijateljica. Lourdes studira na Sveučilištu u Michiganu i učenje usklađuje s modelingom.

Madonna je dobila kćer iz trogodišnje veze s bivšim tjelohraniteljem s kojim je prekinula 1997. godine. Carlos, koji se sada bavi glumom, pohvalio je kćer u intervjuu za magazin Hello rekavši da voli jesti brzu hranu, ali živi zdravo. 

- Ide na satove plesa i jako je zdrava, a ja joj uvijek savjetujem da jede više zelenog i barem jednu salatu na dan - istaknuo je. Carlos kaže kako njemu kći govori što bi trebao obući. 

- Kaže mi ako nosim preuske traperice - ispričao je. Lourdes je pomogla Madonni pisati seriju knjiga pod nazivom 'Engleske ruže' još kada je imala šest godina, a riječ je o bajci koja govori o četiri sestre. Osim s pisanjem, kći je sudjelovala i u njezinoj glazbenoj karijeri pa je odijevala njezine plesače. 

Lourdes je pomogla pjevačici da lansira liniju kozmetike 'Material Girl Beauty' i da pokrene kozmetičku kompaniju, a bila je i prateći vokal na njezinoj pjesmi 'Superstar'. 

VIDI OVO! Tučnjave poznatih: 10 zvijezda koje su se pošorale u javnosti!

Idi na 24sata

Komentari 82

  • 21.09.2018.

    bezveznjaca

  • darac22 17.09.2018.

    moja baka od 85 godina bolje izgleda nego ova sa 20 a i vise drzi do sebe

  • ZMIJA1 13.09.2018.

    ne svidža mi se ova žena

Komentiraj...
Vidi sve komentare