To je to što me zanima!

Male tajne: Bez fejka i sa psom postat ćete zvijezda Videostara

TO SE NE PROPUŠTA Prijavite se na 'Videostar' i osvojite putovanje u Hollywood, statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom
Vidi originalni članak

Pripremi se na hejt, čak i od najbližih. Drži se stare poslovice: ‘Tko hejta, otpala mu peta’, savjetovao je komičar Mario Petreković svima koji se misle prijaviti na najzabavniji talent show “Videostar”. S njim se slaže i drugi član žirija Filip Dizdar koji smatra da je ključ uspjeha, između ostalog, i u kućnom ljubimcu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Budite uporni i puni samopouzdanja, a uvijek ti dobro dođe imati mačku. To su ti klikovi, lajkovi, ma ne moraš ništa više raditi. Samo snimi video – savjetovao je, no to Petreković ne želi ni čuti.

Tko hejta, otpala mu peta, pa se ne bojite, nego se prijavite na ‘Videostar’, kaže Petreković

- Ne, nikako nemojte imati mačku, imajte psa. Uvijek psa! - uvjeren je komičar koji misli da samo psi skupljaju dovoljno lajkova. 

Ako i vi mislite da se humorom ili vizažističkim sposobnostima možete lansirati među zvijezde, ne čekajte. Prijavite se na “Videostar” i osvojite putovanje u Hollywood, statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom. 

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da može pobijediti, cinkajte ga, jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • minaj 17.10.2017.

    Meni je on dobar , drugi Čkalja

  • emilzatopek 17.10.2017.

    Molim vas bi li mogli sliku dotičnog staviti negdje pri dnu rubrike show ili ako nije problem negdje sa strane? Gledamo ga čini mi se negdje 10-tak dana. Da je Monica B. već bi mi dop....la (šalim se ne bi).

  • plik 17.10.2017.

    a šije i patuljka iz Reala u ljepoti.. :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare