Male tajne: Bez fejka i sa psom postat ćete zvijezda Videostara

TO SE NE PROPUŠTA Prijavite se na 'Videostar' i osvojite putovanje u Hollywood, statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom
Vidi originalni članak

Pripremi se na hejt, čak i od najbližih. Drži se stare poslovice: ‘Tko hejta, otpala mu peta’, savjetovao je komičar Mario Petreković svima koji se misle prijaviti na najzabavniji talent show “Videostar”. S njim se slaže i drugi član žirija Filip Dizdar koji smatra da je ključ uspjeha, između ostalog, i u kućnom ljubimcu.

Your browser doesn’t support HTML5 video

- Budite uporni i puni samopouzdanja, a uvijek ti dobro dođe imati mačku. To su ti klikovi, lajkovi, ma ne moraš ništa više raditi. Samo snimi video – savjetovao je, no to Petreković ne želi ni čuti.

Tko hejta, otpala mu peta, pa se ne bojite, nego se prijavite na ‘Videostar’, kaže Petreković

- Ne, nikako nemojte imati mačku, imajte psa. Uvijek psa! - uvjeren je komičar koji misli da samo psi skupljaju dovoljno lajkova. 

Ako i vi mislite da se humorom ili vizažističkim sposobnostima možete lansirati među zvijezde, ne čekajte. Prijavite se na “Videostar” i osvojite putovanje u Hollywood, statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom. 

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da može pobijediti, cinkajte ga, jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna.

 

 

Idi na 24sata
Komentari (12)
 • --- DAVOR ---

  Kad je ovaj lik na tv-u ja prije nego prebacim počnem se sramit u njegovo iime jer je tolko silovan i isforiran u pokušajima hunora da te mora doč sram! ANTITALENT!!

  17. 10. 2017,   11:45
 • Ivan8102

  On je toliko smješan zabavan i cool da redovito dobijem jednodnevne piliće kad čujem njegov humor.

  17. 10. 2017,   10:55
 • dario6

  Kancerogeno, telefona mi

  17. 10. 2017,   10:35
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.